بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
جمعه, بهمن 10, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه اقتصاد

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی: ۲ بیمارستان نیمه‌تمام هرمزگان از محل درآمد «مولدسازی» تکمیل می شود

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1402-05-18
زمان مطالعه: 1 دقیقه
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی:  ۲ بیمارستان نیمه‌تمام هرمزگان از محل درآمد «مولدسازی» تکمیل می شود

ندای هرمزگان – گروه اقتصادی
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان گفت: اجرای درست طرح مولدسازی موتور محرک تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام است و در نخستین گام، ۲ بیمارستان هرمزگان با درآمد حاصل از مولدسازی تکمیل می‌شود.
به گزارش ایرنا، مهدی دَسینه افزود: مجوز مولدسازی سه ملک دانشگاه علوم پزشکی با هدف تکمیل پروژه‌های ناتمام بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس معروف به مگا هاسپیتال و بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی میناب از وزارت اقتصاد گرفته شد.
دسینه تصریح کرد: در حوزه راه نیز استان مشکلات زیادی دارد که می توان به ۵۴ نقطه حادثه خیز با تعداد تصادف زیاد اشاره کرد و بررسی‌ها نشان می‌دهد ایمن‌سازی آنها با اعتبارات کنونی زمان زیادی طول خواهد کشید اما با مولدسازیِ املاک راکد وزارت راه و شهرسازی می‌توان این نقاط حادثه خیز که ارتباط مستقیم با امنیت و سلامت تردد جاده‌ای دارد را اصلاح و بهسازی
کرد.
وی تاکید کرد: استاندار هرمزگان بیشترین دغدغه را نسبت به این موضوع داشته و پیگیری‌های موثر و مستمری در این زمینه دارد و با رایزنی های نماینده عالی دولت در استان ۱۵ هزار میلیارد ریال برای حل مشکل تامین آب هرمزگان اختصاص می‌یابد که ۱۰ هزار میلیارد ریال آن از محل درآمدهای مولدسازی استانی تامین می‌شود و پنج هزار میلیارد ریال نیز تعهد وزارت نیرو است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان یادآور شد: سال گذشته ۱۲ مورد از املاک دولتی در استان به ارزش یکهزار و ۱۵۰ میلیارد ریال به فروش رفت و تعداد زیادی از املاک نیز در آستانه صدور مجوز مولدسازی است و هم اکنون هرمزگان یکی از سه استان برتر کشور در اجرای طرح مولدسازی است.
این مدیر اقتصادی خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی فضاسازی های مسموم و شایعات موجب شد شفافیت‌های پیش‌بینی شده در اجرای طرح مولدسازی کمتر به اطلاع مردم برسد که رسانه ها در این زمینه وظیفه و نقش مهمی دارند.
نماینده وزیر اقتصاد در هرمزگان ادامه داد: علاوه بر اعلام نهادهای دولتی، اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان فهرست املاک تمامی ادارات را در اختیار دارد و مردم نیز می توانند با استفاده از سامانه وزارت اقتصاد املاک مازاد نهادهای دولتی را گزارش کنند تا مورد بررسی قرار گیرد.
وی اضافه کرد: فهرست همه املاکی که در مسیر مولدسازی قرار گرفته اند به تفکیک استان، نهاد دولتی و وزارتخانه با استفاده از سامانه در دسترس عموم قرار گرفته است و امکان همراهی با مولدسازی بدون محدودیت جغرافیایی برای همه افراد فراهم است.
دسینه یادآور شد: البته درآمدهای مولدسازی هر استان در همان منطقه هزینه می شود و فروش نیز تنها گزینه فرآیند مولدسازی نیست و سایر مسیرهای اقتصادی مانند تهاتر، مشارکت و معاوضه در این طرح پیش بینی شده است.
وی با اشاره به اثربخشی و نتایج کلان مولدسازی اضافه کرد: از یک سو با دارایی‌ها و اموال زیاد و بدون استفاده زیاد نهادهای دولتی در استان مواجه هستیم و از سوی دیگر طرح های ناتمام، مشکلات حوزه بهداشت و درمان، مسائل حوزه راه، تامین آب روستاها و مدارس فرسوده از چالش های مهم هرمزگان هستند که اجرای درست و کامل طرح مولدسازی، اقتصاد استان را متحول و مسائل زیربنایی و اساسی آن را برای همیشه حل می کند.

Advertisement Banner
نوشته قبلی

قلم خبرنگار

نوشته‌ی بعدی

بارگیری همزمان ۵ فروند لندینگراف در بندر جاسک؛ به فکر لنج های باری سنتی هم باشید

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
بارگیری همزمان ۵ فروند لندینگراف در بندر جاسک؛ به فکر لنج های باری سنتی هم باشید

بارگیری همزمان ۵ فروند لندینگراف در بندر جاسک؛ به فکر لنج های باری سنتی هم باشید

تازه ترین اخبار روز

  • توسعه :حل مسائل جمعی با راه حل های بومی
  • نخل زینتی گزینه مناسب بجای کنوکارپوس
  • استاندار هرمزگان: توسعه دریاپایه نیازمند فرماندهی واحد در حکمرانی است
  • عبور از بحران با گوش شنوا
  • (بدون عنوان)

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما