کاظم گلخنی
به گفته برخی از فعالان اجتماعی ،در تعطیلی های ایام تاسوعا و عاشورای حسینی بار دیگر کمبود نان در برخی از شهرهای استان نشان داد که برنامه ریزی دقیقی در نظارت و تعیین نانوایی های کشیک و معرفی این نانوایی ها به مردم در ایام تعطیلات صورت نمی گیرد.
طبق اخبار رسیده از شهرستانهای پارسیان ، جاسک ، بشاگرد ،میناب و بندرعباس کمبود نان در روزهای تعطیل، باعث سرگردانی و گلایه شهروندان شده است و برخی از شهروندان از تعطیلی نانوایی ها و عدم عرضه نان در سوپر مارکت ها گلایه مند هستند.
طبق بررسی های انجام شده از زمان فعالیت سامانه نانینو در جهت توزیع هوشمند نان ،در برخی ازسوپر مارکت های عضو این سامانه، هنوز نان به تعداد درخواستی عرضه نشده است، ضمن اینکه در برخی از شهرهای استان هنوز طرح عرضه نان در سوپر مارکت ها اجرا نشده است و به مجرد تعطیلی مشکل کمبود نان بروز پیدا کرده و باعث گلایه مردم می شود
در همین پیوند فعالان اجتماعی پیشنهاد می دهند تا در جهت خدمت به مردم، به خصوص در ایام تعطیلات، تعداد نانوایی های کشیک بیشتر شود و نظارت فعال تری در این حوزه انجام گیرد.
جدا از مشکلات صنف نانوایی ها در استان که آنها نیز از کمبود کارگر و گرانی دستمزد گلایه مند هستند، باید این نکته را در نظر گرفت که مصرف نان در ایام تعطیلات افزایش می یابد و لازم است کیفیت نان در استان بهتر شود.
لازم به ذکر است که کیفیت نان تولیدی در استان که عمدتا از نوع لواش تولید می شود، بسیار پایین است و قاطبه مردم هرمزگان که از این نان کوچک بی کیفیت استفاده می کنند، خواهان تغییر و بهبود کیفیت این کالای اساسی هستند.
از این رو شایسته است شورای آرد و نان استان برای حل این معضل قدیمی بی کیفیتی نان در هرمزگان چاره اندیشی کرده و نوع دیگری ازانواع نان با کیفیت را جایگزین لواش کند.