فرشیدی: گسترش کرونا در روستاهای هرمزگان نگران کننده است
معاون کل وزارت بهداشت گفت: مهمترین کار برای کنترل بحران در هرمزگان، استقرار بیمارستانهای جدید مبتنی بر تجهیزات و نیرو است
دکتر ایرج حریرچی در حاشیه جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در هرمزگان، در جمع خبرنگاران، افزود: هرمزگان در بین استانهایی است که عملکرد خوبی در مدیریت بیماری کووید ۱۹ داشته که در ستاد کشوری هم از رییس دانشگاه و استاندار تقدیر شده است.
وی اظهار کرد: مهمترین کار برای کنترل بحران در هرمزگان، استقرار بیمارستانهای جدید مبتنی بر تجهیزات و نیرو است که در حال حاضر نیروی دریایی ارتش در هرمزگان با همکاری دانشگاه و وزارت بهداشت در حال انجام این کار است.
حریرچی با اشاره به اینکه شهرستان های میناب و بندرلنگه هم باید از همین لحاظ تقویت شوند که گفتگوهایی در این خصوص با وزیر بهداشت انجام گرفته است، اظهار کرد: واکسینه کردن بسیار مهم است ولی در حال حاضر تا واکسیناسیون سراسری، رعایت پروتکل های بهداشتی مهمتر است.
معاون کل وزارت بهداشت در پایان گفت: رعایت پروتکل ها در هرمزگان روند کاهشی داشته که باید به این موضوع توجه ویژه شود.
وی با بیان اینکه هرمزگان در تمامی موارد بستری نسبت به هفتهی گذشته دارای افزایش بوده است و اگر مشکل کمبود تخت داشته باشیم سریعاً رفع میکنیم، اضافه کرد:در کل کشور ۷۲ درصد و در هرمزگان ۷۸ درصد افراد بالای ۷۰ سال واکسینه شده اند و در مناطق محروم مثل بشاگرد حدود ۹۸ درصد افراد سالمند واکسینه شده اند.
حریرچی در پایان اظهار کرد: همچنین واکسیناسیون افراد ۶۰ الی ۷۰ سالهها آغاز شده که در استان هرمزگان تاکنون ۵۲ درصد این سن واکسینه شده اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه متاسفانه اوج پیک فعلی در روستاهای هرمزگان اتفاق افتاده است، خاطرنشان کرد: بندرلنگه بعنوان قطب غرب استان، به علت گسترش بیماری کووید ۱۹ نگرانی ایجاد کرده است.
دکتر حسین فرشیدی در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در هرمزگان، افزود: در مدت این ۱۶ ماه، ۶ دستگاه سی تی اسکن به شهرستانهای هرمزگان اضافه شد.
وی با بیان اینکه متاسفانه اوج پیک فعلی در روستاهای هرمزگان اتفاق افتاده است، تصریح کرد: در شهرستان جاسک خانه به خانه موارد رو پیگیری کردیم و باعث شد تو اوج پیک، شاهد روند کاهشی در این شهرستان باشیم.
فرشیدی با اشاره به اینکه تجمعات باعث شد در اردیبهشت ماه استان دارای بحران شود، اظهار کرد: بندرلنگه بعنوان قطب غرب استان، به علت گسترش بیماری کووید ۱۹ نگرانی ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه از شهرستان های بستک و پارسیان هم به بیمارستان بندرلنگه مراجعه می کنند، اظهار کرد: ۱۴۰ بیمار کرونایی در بندرلنگه هستند که اورژانس این بیمارستان هم به بخش کووید تبدیل شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه تسریع در تهیه سی تی اسکن بندرلنگه و حاجی آباد بسیار کمک کننده خواهد بود، اضافه کرد: شهرستان حاجی آباد قبل از بحران کووید با توجه به شاهراه بودن و تصادفات، بسیار حساس بوده و سی تی اسکن آن حائز اهمیت است.
فرشیدی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیمارستانها بدلیل عدم پرداخت به موقع مطالباتشان از سمت بیمه ها، به شرکت های دارویی حدود ۱۷۰ میلیارد تومان بدهکار هستندریال گفت: در صورت عدم پرداخت این مطالبات توسط بیمه ها، بعد از این بیمارستانها به دلیل بدهی به شرکت های دارویی و عدم همکاری این شرکتها ، دیگر توان تامین داروی مورد نیاز بیماران را نخواهند داشت و قطعا سلامت عمومی و بیماران در مخاطره جدی خواهد بود.