ندای هرمزگان – مرضیه دشتی
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان اعلام کرد: هیچ مشکلی در تامین گوشت مرغ وجود ندارد و واحدهای مرغداری سراسر استان با تولید بیش از 33هزار و 300تن گوشت، 7درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.به گزارش خبرنگار ندای هرمزگان، عباس زارعی افزود: نیاز استان به گوشت مرغ با سرانه 18کیلوگرم، 32هزار و40تن به صورت سالانه و 90تن به صورت روزانه است.
وی خاطرنشان کرد: در 10ماهه سال جاری بیش از 16میلیون و 660 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری صورت گرفته است.سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان بیان داشت: با نزدیک شدن به ماه های پایانی سال برای تامین گوشت مرغ در ایام نوروز برنامه ریزی های لازم انجام شده و درحال حاضر حدود 2میلیون و 500 هزار قطعه جوجه در حال پرورش است.زارعی تصریح کرد: مرغ تولیدی در استان هرمزگان به طور مرتب روانه کشتارگاه شده و گوشت آن به بازار مصرف عرضه
می شود.