م. موسوي
آنها که بر طبل تحريم انتخابات مي کوبند بايد به اين سئوال پاسخ بدهند که تحريم انتخابات مجلس کدام دستآورد را به همراه داشت که هم اکنون تحريم انتخابات رياست جمهوري تکميل کننده آن باشد؟!
مجلس يازدهم با آراء اقليت تشکيل شد. حتي در شهرهاي بزرگي مانند تهران و اصفهان زير 18 تا 20 در صد در آن انتخابات شرکت کردند و قاليباف که اکنون رئيس مجلس شده با نزديک به 8 در صد آراء بعنوان نماينده اول تهران به مجلس برده شد و امثال زاکاني که در مناظره هاي انتخاباتي توجهي را بخود جلب نمي کنند، محصول تحريم انتخابات مجلس يازدهم است. اما مجلس تشکيل شد و نتايج آن علاوه بر کارشکني هائي که عليه دولت کردند، بايد منتظر ماند و ديد که ب مصوبات آنچناني خود، راه هاي تنفس مردم را ببندند. قانون ساماندهي فضاي مجازي که هم اکنون در دست مجلس است، از جمله همين طرح هاست که قرار است مجلس آن را تصويب کند و بموجب اين طرح «عرضه و ارائه خدمات پيامرسانهاي اجتماعي داخلي و خارجي در کشور مستلزم ثبت در پنجره واحد و رعايت قوانين کشور است و فعاليت پيامرسانهاي خارجي و داخلي اگر به تأييد «هيئت ساماندهي و نظارت» نرسد، غيرقانوني خواهد بود و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات موظف است «نسبت به مسدودسازي دسترسي به آنها اقدام نمايد».اما نتايج تحريم انتخابات رياست جمهوري بدتر از اين خواهد بود و دو قوه مجريه و مقننه، چون فرزندان دو قلو، دست در دست هم و در پناه قوه قضائيه که احتمالا مدافع آنها است و با بي اعتنائي به انتخابات شوراهاي شهرها، گلوي مردم را خواهند گرفت. اين گلوگيري صرفا شامل حال رسانه ها و … نخواهد شد، مافياي ثروتي که پشت انتخابات حداقلي است، سنگ پايه هاي قدرت خود را سفت تر و محکم تر خواهد کرد. گراني و تورم و بيکاري درکنار اعتياد و کارتن خوابي ادامه خواهد يافت و مقابله با هر تشکل و سازمان صنفي و سياسي شديد تر خواهد شد تا جائي که روزي افسوس دوران روحاني خورده شود، همانطور که در دوره احمدي نژاد افسوس دوران خاتمي خورده شد!
شانس اصولگراها در مشارکت پايين است و آمار و ارقام دروه هاي مختلف و بويژه انتخابات اخير مجلس شوراي اسلامي، گوياي اين واقعيت است،که اگر مشارکت کمتر از 45در صد باشد،آنها جشن پيروزي خواهند گرفت، پس بايد واقع بينانه تحليل کرد و چون کبک سر خود را زير برف نکنيم.