بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
جمعه, بهمن 10, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه اجتماع

جفای جاده های خراب و نیش عقرب باعث مرگ کودک بشاگردی شد

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1402-03-09
زمان مطالعه: 1 دقیقه
جفای جاده های خراب و نیش عقرب باعث مرگ کودک بشاگردی شد

ندای هرمزگان – کاظم گلخنی
به گزارش ندای هرمزگان و طبق اعلام منابع محلی، کودک ۶ ساله اهل روستای ذهاب از توابع بخش گافر و پارامونت شهرستان بشاگرد که دچار عقرب گزیدگی شده بود حوالی عصر در بیمارستان شهرستان میناب جان سپرد.
در همین پیوند یکی از فرهنگیان ساکن روستای ذهاب بخش گافر و پارامونت در تشریح این حادثه بیان کرد: کودک ۶ ساله پسر دچار عقرب گزیدگی شد و به دلیل نبود امکانات و خرابی راه وی را با موتور سیکلت به روستای سیت بردند
وی گفت: درمانگاه سیت ظاهراً به خاطر نداشتن امکانات نمی تواند این کودک را پذیرش کند و کودک مصدوم را با خودرو از این روستا حوالی ظهر به بیمارستان شهر سردشت مرکز شهرستان بشاگرد منتقل می کنند اما شرایط اضطراری و حال نامساعد کودک مصدوم باعث می شود که وی را به بیمارستان شهرستان میناب منتقل کنند که طبق اخبار رسیده کودک مصدوم به دلیل وخامت حال قبل از اعزام به بیمارستان بندرعباس جان خود را از دست می دهد.
این فرهنگی ساکن روستای ذهاب بخش گافر پارامونت در پایان با گلایه از وضعیت نامساعد راه های روستایی بشاگرد بیان داشت: به خاطر خرابی راه ساعت ها طول کشید تا این کودک مصدوم به بیمارستان برسد و در مرگ این کودک باید تقصیر اول را به گردن جاده های خراب روستایی بشاگرد انداخت وگرنه در عصر حاضر نباید یک کودک بخاطر عقرب گزیدگی جان خود را به این آسانی از دست بدهد
در همین پیوند معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان چندی پیش بیان داشت: ۴هزار و ۵۲۰ مورد عقرب گزیدگی درسال گذشته در استان هرمزگان ثبت شد که ۲ مورد فوتی به دنبال داشت که هیج کدام از موارد مرگ و میر به دلیل کمبود امکانات، نبود سرم یا پزشک نبوده است.
دکترعبدالجبار ذاکری با بیان اینکه عقرب زدگی یکی از معضلات بهداشتی است بیان کرد: استان هرمزگان جز استان های پرخطر بخصوص درفصول گرم سال محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه بهترین و مهم ترین اقدام درصورت عقرب زدگی رساندن سریع فرد بیمار به نزدیکترین مرکز بهداشتی ودرمانی و بیمارستان است گفت: یکی از معضلات در درمان عقرب زدگی عدم توجه کافی بیماران و خانواده به اورژانسی بودن درمان و وجود فاصله زمانی بین گزش تا مراجعه به مرکز درمانی و شروع درمان است .
دکتر ذاکری ضمن بیان اینکه مهم ترین مکانهای زیست عقرب زباله ها و نخاله های ساختمان می باشد بر اهمیت جمع آوری زباله ، نخاله ها و بهسازی محیط زندگی تاکید کرد.
معاون بهداشتی بیان کرد: گروههای پرخطر در عقرب زدگی کودکان و افرادمسن هستند لذا درمان به موقع در این گروه ها حائز اهمیت می باشد»
حال باید دید مسئولان در این زمینه چه نظری خواهند داد آیا ضرورت حضور بیشتر بالگرد اورژانس در این شهرستان محروم اجرایی خواهد شد یا همچنان جاده های خراب روستایی جان می ستاند‌.

Advertisement Banner
نوشته قبلی

عود یا بربط؟ سوریه شریک ثبت جهانی ساز ایرانی شد

نوشته‌ی بعدی

عقرب هایی که از شرایط ناآگاهند

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
عقرب هایی که از شرایط ناآگاهند

عقرب هایی که از شرایط ناآگاهند

تازه ترین اخبار روز

  • توسعه :حل مسائل جمعی با راه حل های بومی
  • نخل زینتی گزینه مناسب بجای کنوکارپوس
  • استاندار هرمزگان: توسعه دریاپایه نیازمند فرماندهی واحد در حکمرانی است
  • عبور از بحران با گوش شنوا
  • (بدون عنوان)

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما