بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
یکشنبه, تیر 1, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه اقتصاد

استاندار هرمزگان: هیچ طرح توسعه‌ای نباید از استان خارج شود

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1401-08-07
زمان مطالعه: 1 دقیقه
استاندار هرمزگان:  هیچ طرح توسعه‌ای نباید از استان خارج شود

ندای هرمزگان – گروه اقتصادی
مهدی دوستی استاندار هرمزگان در جلسه‌ی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به ظرفیت‌های تولید استان، اظهارداشت: در تلاش هستیم که بندر‌خمیر بعنوان پایانه صادراتی مصالح ساختمانی به ویژه گچ فعال شود و برای این مهم نیاز است معادن گچ استان نیز بیش از پیش تلاش مضاعفی داشته‌باشند .
به گزارش ندای هرمزگان، استاندار هرمزگان با تاکید بر پرداخت دیون دولتی و بانکی، افزود: در مسائل مالی باید حواسمان به بانک‌ها باشد، اگر بانک‌ها نتوانند تسهیلات پرداختی را بموقع بازپس بگیرند منجر به این خواهد شد که حمایت کمتری از تولید و سرمایه گذاری نشان دهند.
دوستی تاکید‌کرد: هدف اصلی ما این است که اجازه ندهیم هیچ طرح توسعه‌ای از استان هرمزگان خارج شود چون با توجه به ضرورت ایجاد اشتغال به شدت نیازمند توسعه در استان هستیم.
استاندار هرمزگان با اشاره به طرح توسعه‌ای شرکت صبافولاد خلیج‌فارس و احداث مجتمع فولادی ستاره سیمین هرمز در غرب بندرعباس، خاطرنشان‌کرد: ضروریات فنی طرح ها باید مورد بررسی قرار بگیرد تا در صورت امکان هر دو مجتمع فولادی طرح‌هایشان به دلیل تامین منافع ملی ایجاد شوند.
فارغ از نظرات جناب استاندار که گویی توجه اش به سرمایه گذاران بزرگ است باید تاکید کرد که ضرورت توجه به کارآفرین ها و جوانانی نخبه استان که با وجود تمایل زیاد برای تولید و اشتغال بعضاً با بی مهری بانک ها و مسئولان اقتصادی استان مواجه هستند اهمیتش کمتر از سرمایه گذاران کلان نیست که به قول معروف با اندک تغییر سرمایه و طرح خود را از استان خارج کنند.
آنها ماندگار هستند و نیات به آبادی و توسعه استان بخصوص در مناطق کم تر برخوردار را دارند و حمایت از آنها ضروری تر است
دوم اینکه برخی از بانک در پرداخت تسهیلات به کارآفرینان دارندگان طرح های اقتصادی کوچک تعلل می کنند به طوریکه باعث دلسردی جوانان بومی علاقه مند به ایجاد طرح های نیمه صنعتی شده اند طرح هایی که هر کدام می تواند باعث اشتغال حداقل تعدادی متقاضی کار شود از این رو بار دیگر تاکید می کنیم بهتر است باب تعامل با این دست از جوانان علاقه مند به آبادی مناطق محروم روستایی گشوده و کمیته تسهیل و رفع موانع تولید به صورت گسترده تری مشکلات آنها را پیگیری نماید.

Advertisement Banner
نوشته قبلی

نوشته‌ی بعدی

یک تفاوت پنج هزار تومانی ناقابل؛ مرغ در کشور گران و در هرمزگان گرانتر شد

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
یک تفاوت پنج هزار تومانی ناقابل؛  مرغ در کشور گران و در هرمزگان گرانتر شد

یک تفاوت پنج هزار تومانی ناقابل؛ مرغ در کشور گران و در هرمزگان گرانتر شد

تازه ترین اخبار روز

  • معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد برخورد جدی و قانونی با گران فروشی و احتکار
  • نابرابری های اقتصادی مولود بحران های اجتماعی
  • رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی CNG عرضه رایگان سوخت سی.ان.جی در ۵۰۰ جایگاه در کشور
  • استاندار هرمزگان: نباید از عملیات روانی دشمن غافل شویم
  • عملیات رژیم صهیونیستی در بندرعباس تلفات جانی نداشت

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما