ندای هرمزگان – کاظم گلخنی
منطقه گردشگری و آب درمانی آبگرم خست معروف به آبگرم شیخ در استان هرمزگان شهرستان بندر لنگه، بخش مهران روستای اسلام آباد در جاده منتهی به بستک واقع شده است.
به گزارش خبرنگار ندای هرمزگان، طبق گفته منابع محلی استقبال مردم منطقه و حتی استان های همسایه از این آبگرم به حدی رسیده که بایستی جاده خاکی آن را آسفالت کرد و به این مرکز گردشگری که باعث اشتغال ۴۵ نفر شده توجه بیشتری کرد.
این مجتمع گردشگری دارای ۱۳ اتاقک تعویض لباس، ۴ استخر بزرگ، ۵ استخر خانوادگی، یک مسجد و ۳۵سکو است.
فاصله آبگرم شیخ از جاده اصلی تا چشمه ۱۵۰۰متر است که نیازمند رسیدگی است. طبق گفته انجم روز دهیار روستای اسلام آباد این آبگرم فاقد شبکه آب لوله کشی و برق است.
دهیار روستای اسلام آباد بخش مهران معتقد است بهترین خدمت به جهت رونق اشتغال توجه به ابگرم روستای اسلام آباد است و برای اجرای مصوبات برق رسانی این شهرستان بهتر است این مجتمع گردشگری در اولویت قرار بگیرد وی در گفتگو با ندای هرمزگان خواستار توجه مسئولان بندرلنگه برای برق رسانی، مرمت جاده و لوله کشی این مجتمع گردشگری شد.