بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
جمعه, بهمن 10, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه اقتصاد

قزاقستان در بندرشهید رجایی ترمینال تجاری احداث می کند

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1401-08-12
زمان مطالعه: 1 دقیقه
قزاقستان در بندرشهید رجایی ترمینال تجاری احداث می کند

ندای هرمزگان – گروه اقتصادی
معاون نخست وزیر و وزیر تجارت قزاقستان که در راس هیاتی از مسئولان دولتی و تجار و بازرگانان این کشور وارد بندرعباس شد و ضمن دیدار با استاندار هرمزگان، برای افزایش همکاری و مبادلات تجاری دوجانبه رایزنی کرد.
به گزارش ندای هرمزگان، معاون نخست وزیر و وزیر تجارت قزاقستان در این دیدار گفت: افزایش مبادلات تجاری ایران و قزاقستان را تا سه میلیارد دلار در سال هدف‌گذاری کرده‌ایم.
سریک ژومانگارین پس از بازدید از بندر شهید رجایی بندرعباس در جمع خبرنگاران افزود: قزاقستان در این بندر ترمینال تجاری احداث می‌کند.
وی ادامه داد: قزاقستان بزرگترین کشورجهان است که به آب‌های آزاد دسترسی ندارد و بندرعباس بهترین مسیر صادراتی ما از طریق خلیج فارس و دریای عمان به سایر کشورها به شمار می‌رود.
ژورمانگارین تصریح کرد: قزاقستان بندری را نیز در چین احداث کرده و از این بندر نیز بخشی از مبادلات کالا به ایران انجام خواهد شد.
دعوت وزیر تجارت قزاقستان از ایران برای سرمایه گذاری در مرکز تجارت بین المللی مرزی
معاون نخست وزیر و وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان گفت: قزاقستان در بندرخارگاس واقع در منطقه مرزی خود با چین یک بندرخشک راه‌اندازی کرده است که از ایران برای سرمایه‌گذاری مشترک در این مرکز تجارت بین‌المللی دعوت می‌کنیم.
سریک ژومانگارین در نشست اقتصادی با مهدی دوستی استاندارهرمزگان افزود: در منطقه خارگاس هر ۲ طرف می‌توانند بدون ویزا حضور داشته باشند و فعالیت کنند که این، یک ‌فرصت ارزنده اقتصادی و تجاری است.
وی با اشاره به دیدارهای اخیر سران سیاسی ایران و قزاقستان در نشست شانگهای اظهار داشت: در این دیدارها افزایش سطح مبادلات تجاری دوجانبه تا سه میلیارد دلار در سال مطرح شده که‌قابل دستیابی است.
وزیر تجارت قزاقستان اضافه کرد: ایران و قزاقستان همیشه مبادلات تجاری و اقتصادی خود را بدون هیچ مانعی پیش برده‌اند و توسعه روابط همیشه در دستور کار بوده است.
ژومانگارین همچنین با اشاره به بازدید امروز خود از بندرشهید رجایی از برنامه قزاقستان برای در اختیار گرفتن ۱۵ هکتار زمین در این بندر برای سرمایه‌گذاری خبر داد و یادآور شد: تفاهمنامه این برنامه تا پایان این بازدید یک روزه امضا خواهد شد که منافع این اقدام به سایرکشورهای علاقمند مانند چین و ترکمنستان نیز خواهد رسید.
به گفته وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، افق جدیدی در روابط دوجانبه پیدا شده است.
مهدی دوستی استاندار هرمزگان نیز در این نشست با معرفی بخشی از ظرفیت‌های استان از آمادگی برای به اشتراک‌گذاری توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها با همسایگان، کشورهای منطقه و به ویژه قزاقستان خبر داد.
وی نوار ساحلی طولانی، قرار گرفتن در مسیر کریدور شمال جنوب، ۱۴جزیره و تولید روزانه یک میلیون لیتر محصولات پالایشی را بخش هایی از ظرفیت های استان اعلام کرد.
نماینده عالی دولت در استان همچنین از آمادگی همکاری با قزاقستان در بخش های معدن، کشاورزی و آبزی پروری خبر داد و اضافه کرد: هرمزگان آماده است سیاست های کلان دولت سیزدهم و شخص رییس جمهور در گسترش روابط با کشورهای منطقه را در محدوده خود عملیاتی کند و موانع اداری که باعث کاهش سرعت فرآیندهای ارتباطی می شود را در قالب کارگروه های تخصصی برطرف می کنیم.

Advertisement Banner
نوشته قبلی

مشکل سرویس‌های مدارس باید حل شود

نوشته‌ی بعدی

نگرانی از وضعیت سلامت مردم؛ سرانه فضای ورزشی هر هرمزگانی 34 سانتیمترمربع

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
نگرانی از وضعیت سلامت مردم؛ سرانه فضای ورزشی هر هرمزگانی 34 سانتیمترمربع

نگرانی از وضعیت سلامت مردم؛ سرانه فضای ورزشی هر هرمزگانی 34 سانتیمترمربع

تازه ترین اخبار روز

  • توسعه :حل مسائل جمعی با راه حل های بومی
  • نخل زینتی گزینه مناسب بجای کنوکارپوس
  • استاندار هرمزگان: توسعه دریاپایه نیازمند فرماندهی واحد در حکمرانی است
  • عبور از بحران با گوش شنوا
  • (بدون عنوان)

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما