بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
یکشنبه, تیر 1, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه اجتماع

مشکل سرویس‌های مدارس باید حل شود

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1401-08-11
زمان مطالعه: 1 دقیقه
مشکل سرویس‌های مدارس باید حل شود

‫ندای هرمزگان – کاظم گلخنی
استاندارهرمزگان با تاکید بر آماده‌سازی بسته‌های معطل آموزشی بر لزوم حل مشکل سرویس مدارس شهر بندرعباس تاکید کرد.
به گزارش ندای هرمزگان، مهدی دوستی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان با بیان اینکه عمده توان مدیران برروی توسعه سخت‌افزاری صرف می‌شود، اظهار داشت: امروز گرفتاری اصلی کشور در حوزه نرم‌افزاری است چرا که دیگر با آجر روی آجر گذاشتن نمی‌توانیم بگوییم توسعه‌ای صورت گرفته است بر همین مبنا انتظاری که داریم این است که دستگاه‌های مسئول مانند آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان بیش از پیش به دنبال محتوی تربیتی و آموزشی باشند.
وی افزود: امروز تمام مسائل ما و حتی امنیت ملی و آینده کشور نیز با آموزش گره خورده است و لازم در این حوزه وقت بیشتری گذاشته شود.
استاندار هرمزگان با انتقاد از اینکه زمان جلسات بجای تصمیم گیری صرف تبادل اطلاعات می شود، تاکید‌کرد: اگر می‌خواهیم تحولی در آموزش و پرورش اتفاق بیافتد باید بسته‌ی تصمیمات معطل آموزشی را تهیه و دراین شورا در رابطه با آن‌ها تصمیم‌گیری کنیم چرا که بلاتکلیفی‌ها جامعه را گرفتار می‌کند و باید با تصمیمات صحیح بلاتکلیفی‌ها را از بین ببریم.
دوستی با اشاره به مشکلات سرویس مدارس در شهر بندرعباس و تاکید بر لزوم حل آن، عنوان ‌کرد: علت اصلی که در سرویس‌های مدارس با مشکل روبرو هستیم افزایش چند برابری هزینه‌های دریافتی سرویس‌ها نسبت به تعرفه اعلامی شهرداری است چون در این موضوع فضای رقابتی وجود ندارد و استفاده از سرویس‌ها تنها راه اولیا و دانش‌آموزان برای رفت و آمد می باشد از این رو باید ترتیبی اتخاذ کنیم که اتوبوس‌های شهری بتوانند در مسیر مدارس نیز خدمات ارائه دهند.
ورای این تاکیدات مثبت استاندار باید عرض کرد که مشکلات برخی از مدارس روستایی جاسک بسیار حاد تر از هزینه های سرویس بوده و شایسته است استاندار محترم با حمایت از آموزش و پرورش استان و نظارت بر سازمان نوسازی مدارس استان توجه به ویژه ای به برخی از مدارس بدون معلم این شهرستان نماید ضمن اینکه وضعیت خدماتی و ابنیه برخی از این مدارس روستایی بسیار اسف بار است و ضرورت دارد مسئولان هر چه سریعتر و طبق همان شعار معروف عدالت آموزشی در فکر تجهیز این مدارس، ایجاد امکانات خدماتی و اعزام معلم باشند.
امید که دیگر بابت نداشتن کامیپوتر یا نبود سرویس بهداشتی و حتی آبخوری و نبود دیوار در برخی مدارس این شهرستان لازم نباشد مدام گزارش رسانه ای منتشر شود و مسئولان به اجرای عدالت آموزشی پایبند باشند.‬‬‬

Advertisement Banner
نوشته قبلی

داروخانه های مناطق کوچک و دور افتاده هرمزگان چشم انتظار دارو

نوشته‌ی بعدی

قزاقستان در بندرشهید رجایی ترمینال تجاری احداث می کند

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
قزاقستان در بندرشهید رجایی ترمینال تجاری احداث می کند

قزاقستان در بندرشهید رجایی ترمینال تجاری احداث می کند

تازه ترین اخبار روز

  • معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد برخورد جدی و قانونی با گران فروشی و احتکار
  • نابرابری های اقتصادی مولود بحران های اجتماعی
  • رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی CNG عرضه رایگان سوخت سی.ان.جی در ۵۰۰ جایگاه در کشور
  • استاندار هرمزگان: نباید از عملیات روانی دشمن غافل شویم
  • عملیات رژیم صهیونیستی در بندرعباس تلفات جانی نداشت

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما