بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
شنبه, بهمن 11, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه اقتصاد

وعده کاهش نرخ بیکاری با فعال سازی واحدهای تولیدی راکد

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1400-07-24
زمان مطالعه: 2 دقیقه
وعده کاهش نرخ بیکاری با فعال سازی واحدهای تولیدی راکد

نداي هرمزگان – گروه گزارش

استاندار هرمزگان گفت: با احيا و راه اندازي واحدهاي راکد و غيرفعال توليدي، نرخ نگران کننده بيکاري در استان کاهش پيدا کند و ضريب اشتغال به سطح مطلوب نزديک مي شود.

به گزارش نداي هرمزگان، مهدي دوستي در نشست کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان با اشاره به بررسي مشکلات چند واحد توليدي استان افزود: ايجاد ظرفيت هاي صادراتي، ساماندهي واحدهاي توليدي غيرفعال و حمايت از واحدهاي توليدي که در شرايط کرونا با مشکلات مختلفي روبرو شدند، به صورت ويژه در دستورکار قرار گرفت.

وي بيان داشت: کارگروه تسهيل و رفع مواند توليدي هرمزگان در واقع موثرترين و مهم ترين مجموعه اي است که قدرت لازم را براي حل و فصل مشکلات، تکميل و راه اندازي، تامين اعتبار، تعيين تکليف واحدهاي توليدي و رفع موانع صادراتي دارد.

استاندارهرمزگان بيان داشت: هر دستگاهي از اجراي مصوبه ها تکمين نکند به منزله ترک فعل است و برخورد لازم با آن دستگاه صورت خواهد گرفت.

دوستي با تاکيد بر استفاده از ظرفيت مصوبه هاي شوراي عالي هماهنگي اقتصادي سران قوا، اظهارداشت: با توجه به شرايط تحريم، اجراي سياست هاي کلي اقتصاد مقاومتي ابلاغي از سوي رهبرمعظم انقلاب نسخه شفابخشي است که مي تواند در شرايط موجود
گره گشا باشد.

گفتني است، نشست کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان هرمزگان با حضور معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقه اي وزارت کشور برگزار شد.

بازديد معاون وزير کشور از خط انتقال نفت گوره جاسک

بابک دين پرست معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقه اي وزارت کشور از ايستگاه شماره يک خط انتقال نفت خام گوره به جاسک بازديد کرد.

طبق اعلام مسوولان وزارت نفت با تکميل اين طرح ملي امکان انتقال روزانه يک ميليون بشکه نفت خام از جنوب غربي ايران به آب‌هاي آزاد درياي عمان فراهم خواهد شد.

مبدا اين خط لوله منطقه گوره از توابع شهرستان گناوه استان بوشهر است که پس از عبور از استان‌هاي بوشهر، فارس و هرمزگان از 60 کيلومتري غرب شهر جاسک به ترمينال و تأسيسات دريايي صادرات و واردات که احداث آن برنامه ريزي شده است، متصل مي‌شود.

در ايجاد زنجيره توليد لوله NACE، تبديل تختال به ورق و سپس لوله که براي نخستين بار اتفاق افتاده است، شرکت فولاد مبارکه اصفهان، شرکت فولاد اکسين خوزستان، لوله‌سازي اهواز و ايران آروين، لوله‌سازي ماهشهر و لوله‌سازي صفا فعاليت مي‌کنند.

در اين طرح حلقه اول توسط شرکت فولاد مبارکه توليد مي‌شود و در حلقه دوم ورق مورد نياز توسط شرکت فولاد اکسين توليد خواهد شد و سپس لوله‌سازان داخلي اين ورق‌ها را تبديل به لوله مي‌کنند.

مرحله نخست طرح پايانه نفتي جاسک شامل يک مجموعه خط لوله 48 اينچ بخش خشکي و سامانه اندازه‌گيري نفت خام عبوري، دو رشته خط لوله 36 اينچ دريايي، يک مجموعه گوي شناور بارگيري و صادرات نفت به همراه چندراهه دريايي در ابتداي سال جاري راه‌اندازي شد و در پايان تيرماه گذشته با بارگيري نخستين محموله نفت خام ايران به بهره‌برداري رسمي رسيد.

اين طرح شامل سه مجموعه خط لوله 48 اينچ خشکي و سيستم‌هاي اندازه‌گيري، 6 رشته خط لوله 36 اينچ دريايي، سه مجموعه گوي شناور به همراه 3 مجموعه چندراهه دريايي و ساير تجهيزات جانبي است و به گفته مجري طرح پايانه جاسک با ادامه توسعه بخش باقيمانده، تا پايان سال 1400 به طور کامل به بهره‌برداري مي‌رسد.

طرح پايانه نفتي جاسک در اراضي ساحلي درياي عمان در بخش مرکزي شهرستان جاسک استان هرمزگان، واقع در 60 کيلومتري غرب شهر جاسک و در شمال روستاي کوه‌مبارک قرار دارد که در زميني به مساحت 60 هکتار ساخته مي‌شود و نفت خام را در فاصله 6 کيلومتري ساحل از طريق گوي شناور به کشتي‌هايي تا سايز VLCC منتقل مي‌کند.

خط انتقال نفت خام از گوره به جاسک براي اولين بار در تاريخ، صادرات نفت کشورمان را بدون نياز به عبور از تنگه هرمز مقدور مي‌کند و در فاز نخست ظرفيت انتقال روزانه 300 هزار بشکه نفت را دارد.

Advertisement Banner
نوشته قبلی

مدت ۳۰ سال داوری و بیست سال مربیگری را در استان هرمزگان تجربه کرده ام

نوشته‌ی بعدی

دانش آموزان بشکردی قربانی اختلاف برق و مخابرات

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
دانش آموزان بشکردی

دانش آموزان بشکردی قربانی اختلاف برق و مخابرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین اخبار روز

  • توسعه :حل مسائل جمعی با راه حل های بومی
  • نخل زینتی گزینه مناسب بجای کنوکارپوس
  • استاندار هرمزگان: توسعه دریاپایه نیازمند فرماندهی واحد در حکمرانی است
  • عبور از بحران با گوش شنوا
  • (بدون عنوان)

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما