بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
شنبه, بهمن 11, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه نوشته های اخیر

ناکارآمدی هم حدی دارد

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1402-09-06
زمان مطالعه: 1 دقیقه
مهدی میرآبی

مهدی میرابی

اش همانطور که گهگاه، منتقدینِ اداره امور این کشور به دادگاه فراخوانده و محاکمه می‌شدند، مسئولین ناکارآمد و ناتوان هم در یک دادگاه عادلانه و محکمه پسند با نتیجه اعمالشان روبرو می‌شدند. آنگاه نه تنها از حجم اعتراضِ منتقدین کاسته می‌شد، بلکه در ادامه، عمده‌ی این افراد زبان نرم و ملایمی در پیش می‌گرفتند و از طرفی میزان بهره وریِ دستگاه‌ها هم بالا می‌رفت. اما متاسفانه اینگونه نیست و ماجرا یکطرفه دارد پیش می‌رود.
برای نمونه در ماجرای اعتراضم به وضعیت به شدت اسفبار تنها سالن ورزشیِ چند منظوره این شهرستان بزرگ، مَنِ منتقد به دادگاه فراخوانده شدم و هیچ کدام از مدیران دوره‌ای که مسئول اصلیِ از بین بردن این سرمایه ملی بودند بازخواست نشدند. خب نتیجه‌ی این نوع برخورد و داشتن حاشیه امن همین است که در عکس‌ها و کلیپ‌ مشاهده می‌کنید.
در آن جلسه، شاکی (رئیس اداره) بهم گفت: «ما کار تعمیر سالن را شروع کرده‌ایم… سقف‌ را تمام کرده‌ایم و کامل ایزوگام شده…»
آن زمان تابستان بود و بارانی در کار نبود. سقف هم که دیده نمی‌شد. به اسناد هزینه هم که ما دسترسی نداشتیم. اما اکنون که زمستان فرا رسید و رحمت خدا نازل شد؛ مشخص شد که آن سخن لافی بیش نبود.
من در همان مقاله با توجه به شناختی که از عوامل و دست‌اندرکاران این اداره داشتم می‌دانستم که اگر از ناحیه دیگری آنها را مجاب به انجام وظایف خود نکنند، این سالن درست شدنی نیست. (زیرا بیش از ۱۰ سال است که به همین شکل رها شده) به همین سبب مشخصاً از نماینده ولی‌فقیه، فرماندار و دادستان میناب درخواست کردم از سالن بازدید و پس از آن پیگیر حل مسئله شوند. اما گویا برای این سه ارگان هم موضوع سالن در اولویت نبود.
دیگر خسته شدیم از وعده‌هاییش که خودشان به ما دادند. طی این یک سال چندین و چند بار از سالن بازدید به عمل آورده‌اند و به جایی نرسیده است.
آخرین بار هم همین دو هفته پیش و در خلال هفته تربیت بدنی، هئیتی از بسکتبالیست‌های استان برای بازدید آمدند. در میان همه‌ی این دید و بازدید و وعده‌های پوچ و تو خالی تنها چیزی که در مدیریت جدید تغییر کرده گویا اجاره بهای سالن است. که طرف‌های قرارداد باید ۸۰ درصد بیشتر از مبلغ قبل بپردازند.
واقعاً شرم آور است. برای سالنی که سیستم خنک کننده ندارد، نور کافی، تور دروازه و کف پوش سالمی ندارد و از سقفش رگبار باران می‌بارد کرایه‌اش را بالا ببرند.

Advertisement Banner
نوشته قبلی

محرومیت زدایی و عدالت محوری از اصول مهم اقتصاد دریا محور است

نوشته‌ی بعدی

از هفته آینده ؛ طرح کاشت یک میلیارد درخت درهرمزگان آغاز می شود

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
از هفته آینده ؛ طرح کاشت یک میلیارد درخت درهرمزگان آغاز می شود

از هفته آینده ؛ طرح کاشت یک میلیارد درخت درهرمزگان آغاز می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین اخبار روز

  • توسعه :حل مسائل جمعی با راه حل های بومی
  • نخل زینتی گزینه مناسب بجای کنوکارپوس
  • استاندار هرمزگان: توسعه دریاپایه نیازمند فرماندهی واحد در حکمرانی است
  • عبور از بحران با گوش شنوا
  • (بدون عنوان)

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما