بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
یکشنبه, تیر 1, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه اسلایدر

احداث پل کروئیه رویدر، وعده ای که عملی نشد

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1402-06-02
زمان مطالعه: 1 دقیقه
احداث پل کروئیه رویدر، وعده ای که عملی نشد

ندای هرمزگان – کاظم گلخنی
با گذشت بیش از ۱۵ ماه از شروع کلنگ زنی طرح احداث پل کروئیه در نزدیکی شهر رویدر از توابع شهرستان خمیر هنوز این طرح در مراحل ابتدایی است و پیشرفت چندانی نداشته است.
به گزارش ندای هرمزگان، مسئولان راهداری استان در روز کلنگ زنی طرح گفتند: مناقصه پل بزرگ کروئیه با چهار دهانه ۳۶ متری به طول ۱۴۴ متر در حال برگزاری است و تا پایان سال ۱۴۰۰ عملیات اجرایی احداث انجام شود.
با پیگیری های انجام شده و همکاری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، قطعات فلزی دال پل (تابلیه) پس از حمل در محل احداث پل تخلیه شده است .
در این طرح مقرر شد، اجرای روکش آسفالت سه و نیم کیلومتر از مسیر در حدّفاصل روستای کرویه طی هفته های آتی اجرا شود و آبنمای مسیر بستوییه موسوم به آب نمای پاسگاه نیز با مشارکت خیرین محلی ، شرکت سیمان و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ، مورد بازسازی و مرمت قرار گیرد .
اما با وجود این وعده ها و با گذشت ماهها هنوز این طرح در مراحل ابتدایی است.
در همین ارتباط فعالان اجتماعی معتقدند: طی چند سال گذشته هر چند وقت یکبار بحث ساخت پل کروئیه داغ شده و هر مسئول و نماینده ی که به رویدر آمده قول احداث این پل را داده است.
در فصل زمستان بعد از بارندگی شاهد وقوع سیل و مسدود شدن راه ارتباطی مرکز بخش رویدر در رودخانه کرویه هستیم و گاهی اوقات هم این مسدودی راه باعث به خطر افتادن جان شهروندانی بوده که برای مداوا باید به بیمارستان مراجعه می کردند شده است .
خبر کلنگ زنی این پل توسط استاندار و نمایندگان مجلس باعث خوشحالی مردم شد.این پلی قرار بود به طول 144متر با ارتفاع 18متر و عرض 10متر (بصورت پایه های بتنی و عرشه فلزی) در مدت زمان 12 ماه احداث گردد ، اما در حال حاضر 10درصد هم پیشرفت کار نداشته است.
سوال اینجاست که احداث این پل که یکی از مطالبات بحق مردم بخش رویدر بوده و ساخت آن می تواند مشکلات رفت و آمد مردم را بویژه در زمان بارندگی و سیل رفع نماید چرا باید اجرای آن طول بکشد.

Advertisement Banner
نوشته قبلی

واریز ۲۳۱ میلیارد تومان عوارض آلایندگی شرکت‌های نفتی به حساب هرمزگان

نوشته‌ی بعدی

ضرورت احداث آبخیز داری برای باغ شهر فین

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
وجه تسمیه گاوبندی

ضرورت احداث آبخیز داری برای باغ شهر فین

تازه ترین اخبار روز

  • معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد برخورد جدی و قانونی با گران فروشی و احتکار
  • نابرابری های اقتصادی مولود بحران های اجتماعی
  • رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی CNG عرضه رایگان سوخت سی.ان.جی در ۵۰۰ جایگاه در کشور
  • استاندار هرمزگان: نباید از عملیات روانی دشمن غافل شویم
  • عملیات رژیم صهیونیستی در بندرعباس تلفات جانی نداشت

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما