بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
یکشنبه, تیر 1, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه اسلایدر

بلاتکلیفی شهر بخاطر شورای قهر

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1402-05-30
زمان مطالعه: 1 دقیقه
بلاتکلیفی شهر بخاطر شورای قهر

ندای هرمزگان – مرضیه دشتی
مطابق برنامه ریزی انجام شده توسط خود اعضای شورا مقرر شده که روزهای یکشنبه و سه شنبه هر هفته برای تصمیم گیری در امور شهر و مشکلات آن، جلسات شورای شهر بندرعباس به صورت علنی و رسمی برگزار شود اما اخیرا این تصمیم اتخاذ شده توسط آنها به هیچ انگاشته می شود.
به گزارش ندای هرمزگان، روند تشکیل جلسات از زمان آغاز شورای ششم تا جایی ادامه داشت که هنوز فاطمه جراره ریاست شورای شهر را برعهده داشت و پس از آن اسماعیل بواشه برای مدت دوماه این مسئولیت را عهده دار شد، اما از آن پس که وی استعفای خود را برای کاندیدا شدن در انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام کرد، جلسات شورا به یکباره ابتدا با روندی نامنظم و سپس ظاهرا براساس یکسری لجبازی های سیاسی تاکنون متوقف گردیده است.
روز گذشته همانند روزهای تعیین شده برای برگزاری جلسات علنی شورا از سوی روابط عمومی آن به رسانه ها اعلام شد که جلسه در ساعت 10 صبح برگزار خواهد شد، اما دقایقی قبل از برگزاری جلسه باز هم لغو گردید.
لغو این جلسه در حالی صورت گرفت که تعدادی از اعضاء در صحن علنی شورا حضور یافته و از اینکه بدون دلیل و دقایقی مانده به برگزاری جلسه از لغو آن مطلع شده اند گلایه داشتند.
لغو جلسه در حالی صورت گرفت که افکار عمومی و رسانه ها منتظر بودند در این جلسه ریاست شورای شهر با رای اکثریت اعضاء انتخاب شود و نوبت رسیدگی به مشکلات مردم برسد، اما این اتفاق نیافتاد و برای چهارمین بار جلسه علنی، به رسمیت نرسید و لغو گردید.
کار اعضای شورا به جایی رسیده که در روزهای تعیین شده، یا جلسات علنی برگزار نمی کنند و یا اینکه اگر اطلاع رسانی برای برگزاری جلسات هم صورت گیرد، آن را به هر دلیلی لغو می کنند.
درخواست کتبی 6 نفر از اعضاء به فرمانداری برای تعیین تکلیف شورا
این اتفاقات باعث شده تا 6 عضو از ۱۱ عضو شورای شهر بندرعباس با ارسال نامه‌ای برای فرماندار مرکز استان، خواستار دخالت وی برای پایان دادن به حاشیه‌ها و تعیین تکلیف هیات رئیسه جدید این نهاد شوند.
در این نامه سرگشاده مطالبی مطرح است. امضاکنندگان نامه با اشاره به پایان یافتن مدت یک ساله هیات رئیسه و اعضای کمیسیون‌های تخصصی، از فرماندار بندرعباس خواسته‌اند با استفاده از اختیارات قانونی خود برای برگزاری جلسه فوق‌العاده شورای شهر و طی شدن روند انتخاباب هیات رئیسه جدید اقدام کند.
یعقوب دبیری نژاد، عیسی عباسی، عبدالرضا حیدری سراجی، فریده عامری سیاهویی؛ مصیب نظری، سیدمحمدرضا موسوی از امضاکنندگان این نامه هستند.
همچنین احمد کناری نژاد، احمد عامری، اسماعیل رئیسی و حسن سالاری ۲ بار غایبان جلسه شورای شهر برای انتخاب رییس بودند.
یکی دیگر از جلسات نیز به دلیل حضور نیافتن عیسی عباسی و فریده عامری و ترک جلسه توسط یعقوب دبیری‌نژاد و عبدالرضا حیدری سراجی به حد نصاب نرسید.
در آخرین جلسه هم که در هفته گذشته منتفی شد، احمد کناری نژاد، حجت الاسلام عامری، رئیسی حسنلنگی و حسن سالاری از غایبین بودند.

Advertisement Banner
نوشته قبلی

رنج مردم از محدود سازی کارت‌های سوخت

نوشته‌ی بعدی

سایه نابودی بر جنگل های حرا

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
دریا نعمتی خدادادی برای توسعه ی  پایدار اقتصادی

سایه نابودی بر جنگل های حرا

تازه ترین اخبار روز

  • معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد برخورد جدی و قانونی با گران فروشی و احتکار
  • نابرابری های اقتصادی مولود بحران های اجتماعی
  • رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی CNG عرضه رایگان سوخت سی.ان.جی در ۵۰۰ جایگاه در کشور
  • استاندار هرمزگان: نباید از عملیات روانی دشمن غافل شویم
  • عملیات رژیم صهیونیستی در بندرعباس تلفات جانی نداشت

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما