ندای هرمزگان – گروه گزارش
انقلاب اسلامی به رهبری معمار کبیر انقلاب امام خمینی (ره) در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ شمسی به پیروزی رسید که وارد چهل و چهارمین سال خود می شود «جشن ملی ۱۴۰۰ » و شعار محوری دهه فجر چهل و سومین سالگرد انقلاب اسلامی است.
به گزارش ندای هرمزگان، از این رو به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، ۴۶۳ طرح در استان هرمزگان به بهره برداری می رسد.
استاندار با اعلام این خبر گفت: افزود: برای اجرای این طرحها ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
مهدی دوستی با بیان اینکه مهمترین این طرحها در بخشهای گازرسانی، کشاورزی، صنعتی و معدنی است، اضافه کرد: در دهه فجر امسال اجرای ۲۸ طرح نیز با هزینه هفت هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در استان آغاز میشود.
وی اظهار داشت: ۴ طرح مهم ملی در حوزههای فولاد، معدن و نفت نیز در حال آماده شدن است که تا پایان امسال یا ابتدای سال آینده عملیات ساخت آنها آغاز میشود.
استاندارهرمزگان با اشاره به مصوبات سفر رئیس جمهور به استان خاطرنشان کرد: بیش از 220 هزار میلیارد ریال مصوبات این سفر است که حدود 6000 میلیارد ریال از آنها تاکنون محقق شده و اعتبارات آن به دستگاههای استان داده شده است.
تخصیص ۱۰هزار و ۳۵۰ میلیارد ریالی اعتبارات سفر رییس جمهوری
استاندارهرمزگان همچنین گفت: ۱۰هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر رییس جمهور به استان هرمزگان در ۲ مرحله تخصیص پیدا کرده است.مهدی دوستی با اعلام این خبر افزود: مرحله نخست آن با واریز ۶ هزار میلیارد ریال به حساب دستگاههای اجرایی هرمزگان انجام شد و چهار هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال دیگر نیز در هفته جاری به حساب استان واریز می شود.
وی بیان داشت: حجم اعتبارات مصوب سفر رییس جمهور به هرمزگان بسیار شاخص و بینظیر بود و بخشی از این اعتبارات که پس از گذشت مدت محدود از زمان سفر دولت سیزدهم به استان تخصیص پیدا کرد، صرف حوزه آموزش و درمان بهعنوان اولویتهای استان می شود.
استاندار هرمزگان با اشاره به اقدام عملیاتی به منظور راه اندازی طرح فولاد سیمین گفت: در هفته جاری، نشست مفصلی در خصوص راه اندازی این طرح که چندین سال معطل مانده است، برگزار می شود و امیدواریم عملیات اجرایی این طرح تا ابتدای سال آینده با حضور مقامات عالیرتبه کشوری آغاز شود.
وی خاطرنشان کرد: یک طرح فولادی دیگر به ظرفیت ۱.۵میلیون تن نیز در شرف آغاز عملیات اجرایی است که هم اکنون زمین محل اجرای طرح تخصیص داده شده است.
استاندار هرمزگان، تکمیل زنجیره پایین دست فولاد ، بهعنوان یکی از گلایههای مردم استان که از اشتغالزایی و ارزش افزوده بالایی نیز برخوردار است را مورد تاکید قرار داد و گفت: محدود کردن تولیدات این بخش به محصولاتی مانند شمش، باعث شده است منفعت زیادی از این حوزه به مردم نرسد.
دوستی همچنین از تدوین «بسته مگاپروژه ها» در استان نیز خبر داد و گفت: به منظور بهرهبرداری از مزیت های استان، چهار طرح بزرگ شامل ۲طرح فولادی، یک طرح معدنی و یک طرح پتروپالایش در استان در حال پیگیری و تدوین است که با جمع بندی آن ها اتفاق خوبی در استان رقم خواهد خورد.
استاندار هرمزگان در بخش پایانی سخنان خود در این نشست، از تعیین عوارض آلایندگی از محل فعالیت آبشیرینکنها برای ترمیم آسیب های وارده به دریا و محیط زیست خبر داد و افزود: کارگروهی برای این موضوع مشخص شده و رقم قابل توجهی از این محل برای ترمیم آسیب برداشت آب از دریا تخصیص پیدا می کند.