ندای هرمزگان – گروه خبر
۳۲ روستا و ۵ مرکز بخش شهرستان بندرعباس به دلیل آلودگی بالای بیماری کرونا به مدت یک هفته قرنطینه شدند.
به گزارش ندای هرمزگان، فرماندار شهرستان بندرعباس با اعلام این خبرگفت: در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا، افزود: در پی اعلام مرکز بهداشت مبنی بر بالا رفتن آمار بیماران کرونایی در سطح برخی شهرها و روستاهای شهرستان بندرعباس، ۵ مرکز بخش و ۳۲ روستای شهرستان بندرعباس به مدت یک هفته در قرنطینه
هستند.
عزیزالله کناری درخصوص مناطق مورد قرنطینه بیان داشت: بخش شمیل شامل (روستاهای شمیل و بالولی، بخش تخت شامل، شهر تخت و روستاهای زیارت، سردره، درتوجان و جلابی)، بخش قلعه قاضی(شهر قلعه قاضی و روستا چاه فعله)، بخش فین (شهر فین و روستاهای رضوان، لاور، مارم و قطب آباد) و بخش مرکزی (شهر تازیان و روستاهای سرخون، قادهار، فتح الجلیل، هرمودر، فاریاب ایسین، قلعه ایسین، محله نو ایسین، قلات بالا و پایین، کنارو، محمدشمسی، محمد آباد، خونسرخ، پاتل بنوبند، جمال احمد، تل سیاه، چاهو، سودرو، بوستانو، گچین بالا و پایین) است.
وی با اشاره به قرنطینه بودن این روستاها عنوان کرد: این روستاها فعلا به مدت یک هفته در قرنطینه کامل بوده و دهیاران در این ایام موظف هستند با استفاده از ظرفیت شوراها در اجرای این طرح تلاش کنند و نتیجه را به صورت روزانه از طریق بخشداری مربوطه به فرمانداری گزارش دهند.
فرماندار بندرعباس در پایان خاطرنشان کرد: از شهروندان درخواست می شود جهت برگشت به وضعیت قبلی و رد شدن از این پیک خطرناک سعی کنند همچنان رعایت مسائل بهداشتی را در بالاترین سطح ممکن
انجام دهند.