بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
جمعه, بهمن 10, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه ورزش سایر ورزش ها

مدیرکل ورزش و جوانان هرمزگان: به دنبال تکمیل پروژه‌ ها هستیم

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1401-07-28
زمان مطالعه: 1 دقیقه
مدیرکل ورزش و جوانان هرمزگان: به دنبال تکمیل پروژه‌ ها هستیم

ندای هرمزگان – شهناز خوش
مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان گفت: امیدواریم با ورود بنگاه های اقتصادی نیز بتوانیم در بحث تجهیز اماکن ورزشی ورود جدی تری داشته باشیم.
ایسنا/هرمزگان ، دکتر مظفر خادمی به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش در نشستی خبری، افزود: از ۲۶ مهرماه تا ۲ آبان ماه هفته تربیت بدنی و ورزش نامگذاری شده از این رو برنامه‌ های متعددی هم در حوزه بانوان و هم آقایان در این هفته تدارک دیده شده است.
وی با بیان این که دیدار با مسوولان مرتبط و دیدار با خانواده شهدا از جمله برنامه های روز اول است، اظهار کرد: استان هرمزگان استانی پیشرو در عرصه ورزش است و ۲۳ پروژه برای افتتاح و بهره برداری در این هفته با اعتبار ۳۱ میلیارد تومان تدارک دیده شده است.
دکتر خادمی با اشاره به این که سرانه ورزش استان را از ۷۶ صدم به ۸۱ صدم خواهیم رساند، تصریح کرد: در بشاگرد و ابوموسی پروژه‌ های ورزشی در هفته دولت به بهره برداری رسید و در هفته تربیت بدنی پروژه ای نداریم.
مدیر کل ورزش و جوانان استان هرمزگان گفت : در سفر رییس جمهور ۲۰ میلیارد تومان برای ورزشگاه میناب و ۱۵ میلیارد تومان سام و زال، ۲۵ میلیارد تومان تعمیرات و تجهیزات، ۶ مبیلیارد تومان پیست تارتان رودان، ۲۴ میلیارد تومان برای ۶۰ زمین چمن مصنوعی پیش بینی شده و تا پایان سال ۱۱ چمن مصنوعی بزرگ، ۱۰۰ چمن مصنوعی محلات و ۵ سالن بزرگ تدارک دیده شده است.
دکتر مظفر خادمی نسب مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان اظهار داشت : کلنگ زنی دو کمپ تیم ملی در بندرخمیر و بندرلنگه در این هفته صورت می گیرد ضمن این که مهندس دوستی استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه ها حمایت جدی انجام داده است و باید از مسوولان و مجمع نمایندگان استان در مجلس تقدیر کرد.
وی با اشاره به این که طرح مردمی سازی اماکن ورزشی در هرمزگان با استقبال مناسبی رو به رو شده و در استان ۱۵ تا ۲۰ درصد عملی گردیده است و به طور مثال ۱۷ استخر شنا مربوط به دستگاه اجرایی می باشد که ۱۳ مجموعه آن فعال است و در حال رایزنی برای مردم سازی آن هستیم.
خادمی گفت : ۵۰۶ نفر از هرمزگان به سومین المپیاد استعدادهای برتر ورزشی ایران اعزام شدندکه با استفاده از برنامه آمایشی صورت گرفته توانستیم نتایج مناسبی کسب کنیم و در حال حاضر در جایگاه نهم قرار داریم.
وی با اشاره به این که هرمزگان میزبان مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی مردان آسیا ست بیان داشت : تاکنون ۱۰ کشور آسیایی ثبت نام کرده اند و کشور های مطرح از ۱۴ آبان ماه در این مسابقات حاضر خواهند شد و پس از ۱۷ سال هرمزگان میزبان چنین رویداد مهمی خواهد بود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان افزود : در برخی موارد همچون اسکان و تغذیه مشکلی وجود ندارد، تمامی تمهیدات اندیشیده شده و امیدواریم تا روز آغاز مسابقات بدون هیچ مشکلی پیش برویم.
دکتر خادمی تصریح کرد : تا هفته آینده رسیدگی کاملی به ورزشگاه خلیج فارس می نماییم ، جهت رفع مشکلات دکل و برج نور نیز برنامه ریزی کرده و کار انجام شده و امیدواریم ورزشگاه شهید امینی بزودی آماده بهره برداری قرار گیرد ضمن این که جهت بر طرف کردن سیستم برق رسانی ورزشگاه رودان مبلغ یک میلیارد تومان نیاز داریم تا این مشکل نیز حل شود ضمنا تا ده روز آینده کشت انجام می شود و چمن مصنوعی بیکاه نیز در حال بهسازی است و از بازی دوم تیم متحد معزآباد در رودان از تیم ها میزبانی می کند.
خادمی با اشاره به اینکه در وضعیت کنونی شهر مغفول تر تر از روستا ها در احداث پروژه ها قرار گرفته تصریح کرد: روستاییان حق دارند که خواسته های ورزشی خود را مطرح کنند و همواره پذیرای انتقاداتشان هستیم و ۸۰ درصد تمرکز مان در چند سال گذشته برای تجهیز خانه های روستایی بوده و هست.
وی گفت : اکثر پروژه های ورزشی در روستا ها ست از این رو روستاها را اولویت بندی کرده و براساس اولویت ها برنامه ریزی نموده ایم و امیدواریم گوشه ای از زحمات روستاییان را جبران کنیم.
مدیر کل ورزش و جوانان استان هرمزگان بیان داشت ، سالن ۲۵۰۰ نفری خلیج فارس و سالن ۶ هزار نفری در برنامه کاری مان قرار دارد که امیدواریم با ورود بنگاه های اقتصادی بتوانیم در بحث تجهیز اماکن ورزشی ورود جدی تری داشته باشیم.

Advertisement Banner
نوشته قبلی

گرانی بدون مجوز در حمل و نقل شهری بندرعباس؛ پیش دستی رانندگان در افزایش کرایه تاکسی

نوشته‌ی بعدی

فولاد هرمزگان در خانه تن به تساوی داد

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
فولاد هرمزگان در خانه تن به تساوی داد

فولاد هرمزگان در خانه تن به تساوی داد

تازه ترین اخبار روز

  • توسعه :حل مسائل جمعی با راه حل های بومی
  • نخل زینتی گزینه مناسب بجای کنوکارپوس
  • استاندار هرمزگان: توسعه دریاپایه نیازمند فرماندهی واحد در حکمرانی است
  • عبور از بحران با گوش شنوا
  • (بدون عنوان)

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما