بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
جمعه, بهمن 10, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه ورزش سایر ورزش ها

فولاد هرمزگان همچنان مدعی صعود به لیگ دو

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1401-03-09
زمان مطالعه: 1 دقیقه

گروه ورزش
از سری مسابقات هفته یازدهم لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه های کشور تیم فولاد هرمزگان به دیدار کیان اراک رفت.
در چارجوب هفته یازدهم مرحله نهایی لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه های کشور تیم فولاد هرمزگان در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس به مصاف کیان اراک رفت.
قرمزپوشان فولاد که در این بازی تنها به پیروزی فکر می کردند از همان شروع بازی حملات خود را روی دروازه سفید پوشان شروع کردند. شاگردان نادر غله بانی بعد از دست دادن چند موقعیت گل در دقایق ۴۰ و ۴۴ توسط آرش عبدلی و حسن رمون زاده به گل رسیدند تا فولاد با پیروزی به رختکن برود.
در نیمه دوم تیم اراکی بازی را بهتر شروع کرد و به دنبال جبران گل های خورده بود اما خط دفاعی فولاد اجازه این کار به آن ها نداد و در پایان با همان نتیجه نیمه اول 2 بر صفر بازی را به سود خود به پایان برد و فولاد هرمزگان سه امتیاز حساس این دیدار را گرفت تا همچنان یکی از تیم های مدعی صعود به لیگ دسته دوم باشد.
فولاد هرمزگان در بازی های قبلی خودش و در هفته نخست این رقابت ها دربندرعباس موفق شد با یک گل تیم یزد لوله را شکست دهد. شاگردان نادر غله بانی در بازی دوم در اراک به میدان رفتند و مقابل کیان این شهر به تساوی بدون گل دست یافتند.
قرمز پوشان هرمزگانی در هفته سوم این رقابت ها در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس به مصاف تیم استقلال شوش رفتند و با یک گل به برتری دست یافتند.
فولاد هرمزگان در بازی چهارم در رامهرمز با یک گل شکست خورد. فولاد در هفته پنجم و در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس با یک گل بازی را به نفت اهواز واگذار کرد.در هفته ششم در اصفهان با سپاهان نوین در ورزشگاه نقش جهان با نتیجه 2 بر 2 تن به تساوی داد.
در هفته هفتم لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه های کشور تیم قرمز پوش فولاد هرمزگان در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس به دیدار سبز پوشان سامیت تهران رفت و با نتیجه 3 بر صفر به برتری دست یافت. در هفته هشتم تیم فولاد هرمزگان دست به کار بزرگی زد و سپاهان ایذه را در خانه اش با نتیجه 4 بر 1 شکست داد.
در هفته نهم شاگردان نادر غله بانی در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس به دیدار نفت امیدیه صدرنشین رفت و با نتیجه 2 بر 2 مساوی کرد. در هفته دهم فولاد هرمزگان در یزد 2 بر 1 به یزد لوله باخت. در گروه سوم مرحله دوم لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه های کشور فولاد هرمزگان با تيم های سپاهان نوین ایذه ، سپاهان نوین اصفهان ، نفت امیدیه ، فرهنگ رامهرمز ، کیان اراک ، نفت اهواز ، سامیت تهران ، استقلال شوش و یزد لوله هم گروه است.

Advertisement Banner
نوشته قبلی

اولین دوره مسابقات رنکینگ اسنوکر به میزبانی باشگاه توپ سفید بندر عباس

نوشته‌ی بعدی

ثبت رکورد های جدید کیفی در شرکت فولاد هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
ثبت رکورد های جدید کیفی در شرکت فولاد هرمزگان

ثبت رکورد های جدید کیفی در شرکت فولاد هرمزگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین اخبار روز

  • توسعه :حل مسائل جمعی با راه حل های بومی
  • نخل زینتی گزینه مناسب بجای کنوکارپوس
  • استاندار هرمزگان: توسعه دریاپایه نیازمند فرماندهی واحد در حکمرانی است
  • عبور از بحران با گوش شنوا
  • (بدون عنوان)

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما