بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
یکشنبه, تیر 1, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه اجتماع

صف سهام فاصله های شیوع کرونا را کم کرد

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1399-10-10
زمان مطالعه: 1 دقیقه
صف سهام فاصله های شیوع کرونا را کم کرد

ندای هرمزگان ـ گروه اجتماعی:
صف خرید فروشگاه ها و مراکز عرضه خدمات این روزها خبرساز شده وعلیرغم تاکیداتی که بر خودداری از تجمعات مطرح است، شاهد تجمع مردمی بخاطر مشکلاتی است که در عرضه یارانه ای محصولات و همچنین ثبت نام سود سهام عدالت پیش آمده است.
به گزارش ندای هرمزگان، چند روز پیش اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان در اطلاعیه ای بر الزام ثبت نام مشمولان سهام عدالت در سامانه سجام تاکید کرد.
این اطلاعیه باعث شد تا مراجعه مردم به دفاتر پیشخوان و بعضا کافی نت ها افزایش یابد. محدودیت زمانی اعلام شده نیز مزید بر علت شد و مراجعه کنندگان تلاش کردند تا در اولین فرصت اقدام به ثبت نام در سامانه سسجام کنند.
در پی اطلاعیه ثبت نام و احراز هویت سپرده‌گذاران سهام‌عدالت، تعداد زیادی از مردم در جلوی دفاتر پیشخوان دولت جهت انجام روند احراز هویت و ثبت‌نام بدون رعایت فاصله‌ گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی حضور پیدا کردند.
در همین حال تسنیم نوشت: درحال حاضر ماه‌ها از شیوع ویروس کرونا در جهان می‌گذرد و همواره سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت کشور به صورت مداوم بر حفظ فاصله اجتماعی درجامعه تاکید می‌کنند.
اما با وجود ابتلای روزانه بیش از 5 هزار نفر در جامعه به بیماری کرونا، به دلیل برخی اطلاعیه‌ها که نیاز به ثبت نام دارند، تجمعاتی در مناطق مختلف استان شکل گرفته است.
بر اساس گفته‌های محمدرضا معتمد، معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس شایعات مرتبط با عدم نیاز سهامداران سهام عدالت برای ثبت نام در سامانه سجام را تکذیب کرد.
به گفته وی همه سهامداران سهام عدالت در روش مستقیم و غیرمستقیم باید در سامانه سجام ثبت نام کنند.
در همین راستا سهامداران جهت احراز هویت و ثبت‌نام به دفاتر خدمات الکترونیکی مراجعه می‌کنند که این موضوع در صورت عدم ارائه راهکار و اطلاع‌رسانی‌ گسترده می‌تواند بر افزایش مراجعان به این دفاتر بیانجامد.
این درحالی است که رعایت فاصله گذاری اجتماعی در شرایط فعلی می‌تواند علاوه بر کاهش ابتلا و مرگ در جامعه از بارمضاعفی که بر دوش پزشکان و کادر درمان است، بکاهد.
این تضاد و ناهماهنگی‌های پی‌درپی نهادهای دولتی وعدم ارائه راهکاری مناسب و اطلاع‌رسانی برای احرازهویت و تسریع در انجام این موضوع متاسفانه موجب تجمع در مناطق مختلف به ویژه شهرستان بشاگرد شده است.
عدم توان خرید بسته‌های اینترنتی و گوشی‌های هوشمند در این مناطق باعث شده تا شهروندان با هر اعلام سازمان و نهادهای دولتی جهت ثبت نام به تعداد اندک کافی‌نت‌های سطح شهر مراجعه کنند.
در شرایط فعلی که تلاش همگانی برای کاهش مرگ و میر و ابتلا به این ویروس با شرایط خاص منع تردد و جریمه‌های 500 هزارتومانی شکل گرفته، این گونه اطلاعیه‌ها محدودیت‌های انجام شده را بدون نتیجه بگذارد.
هرچند راه جایگزین برای احراز هویت سهامداران با مراجعه به اپلیکیشن‌های معتبر وجود دارد اما عدم اطلاع رسانی دقیق، عدم آگاهی شهروندان و نداشتن گوشی هوشمند در برخی مناطق موج گسترده‌ای از تجمعاتی که در آنها فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی معنا ندارد، ایجاد شده است.
امیدواریم مسئولان پیش از ارائه اطلاعیه‌های ثبت‌نام نسبت به انتشار گسترده روش‌های غیرحضوری جهت ثبت‌نام و احراز هویت و افزایش دفاتر خدمات الکترونیک برای مراجعه حضوری شهروندانی که توانایی خرید گوشی هوشمند را ندارند اقدام کنند تا از تجمع گسترده مردم با وجود ویروس کرونا جلوگیری شود.

Advertisement Banner
نوشته قبلی

حماسه مردمی ۹دی کشور را از لبه پرتگاه نجات داد

نوشته‌ی بعدی

خبر سکته دانش آموز دبیرستان جامعه الصادق کذب است

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر خبر داد: ارتقای ضریب ایمنی شناورها در پهلوگیری بندر شهید باهنر

خبر سکته دانش آموز دبیرستان جامعه الصادق کذب است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین اخبار روز

  • (بدون عنوان)
  • احتکار در شرایط جنگی؛ تهدیدی برای اقتصاد و همبستگی ملی
  • معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد پدافند بندرعباس پرتابه‌های رژیم صهیونیستی را منهدم کرد
  • (بدون عنوان)
  • مدیر بنادر و دریانوردی قشم: بندر شهید ذاکری قشم تعطیل شد

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما