بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
جمعه, بهمن 10, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه سیاست

شورا بايد پاسخگو باشد

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1400-08-09
زمان مطالعه: 2 دقیقه
شورا بايد پاسخگو باشد

م.موسوي

سکوت شوراي شهر بعد از نطق سئوال برانگيز يکي از اعضا آن به نام تحقيق و تفحص از روابط عمومي شهرداري و وارد نمودن اتهامات متعدد که هريک از آنها قابل پيگيري قضايي است، تاکنون در مقابل افکار عمومي و شبکه هاي اجتماعي سکوت اختيار کرده  و گويا مي خواهد پاسخ به سئوالات افکار عمومي را مشمول زمان کند.

ولي از آنجا که رسانه ها و شبکه هاي اجتماعي نسبت به موضوع مطروحه و بحث فساد اقتصادي که توسط ناطق مطرح شده، حساس هستند و شوراي شهر را نماينده خود مي دانند. اگر شوراي شهر هم  به واقع همين نظر را دارد و خود را در مقابل مردم پاسخگو مي داند، نبايد بحث به اين مهمي را مسکوت بگذارد، زيرا در مقابل اتهامات ناطق به شهروندي ، اتهاماتي هم بر عليه او در رسانه ها و شبکه هاي اجتماعي مطرح گرديد که شورا بايد به آن حساس مي بود و همان طور که عضو شورا بي پروا در صحن شورا مطرح کرد، انتظار است که شورا نيز به اتهامات مطرح شده عليه عضو شورا، درباب مفسده اقتصادي درون شهرداري پاسخ دهد تا سيه روي شود هر که در او غشي باشد.

1- اينکه عضو شورا در موضوع حساسيت برانگيز تحقيق و تفحص، موضوعي را در آن سطح مطرح نمايد، تخطي از قانون شورا نبوده و طرح آن وفق قانون بوده است؟

2- اينکه خيلي پيش تر از نطق مذکور در رسانه ها و شبکه هاي اجتماعي، ناطق متهم به دريافت بيش از 400مليون ريال از رييس شوراي شهر بدون مصوبه و اطلاع اعضا و طي نمودن مراحل قانوني آن  شده است،چرا پارلمان شهر نسبت به صحت يا غير صحيح بودن آن واکنشي نشان نداده است؟

3- اينکه يک خبرگزاري رسمي اعلام مي کند 2150 ميليون ريال ناطق فقط از يک سازمان شهرداري درآمد داشته است و از سويي همين عضو ديگران را به مفسده جويي متهم مي کند، از نظر شوراي شهر بندرعباس محل اشکال نيست و نبايد در جلسه اي به آن بگويند: «عضوا»هرآنچه گويي هستيم! آيا توچنان که مي نمايي هستي!؟!

4- اينکه همه از جمله رسانه ها و شبکه هاي اجتماعي بيان مي کنند بيلبوردهاي شهرداري در سطح شهر بندرعباس دل به دريا زده و همواره در اختيار ناطق بويژه در دوران انتخابات شوراي شهر بود، محل شائبه فساد اقتصادي در شهرداري را براي شوراي ما بوجود نياورده است که هيچ واکنشي از عضوي، رييسي و سخنگويي و…نديديم؟!

5- حال که صحن علني پارلمان شهر بندرعباس محل وارد نمودن اتهام به شهروندان است،آيا سزاوار نيست شهروندي که به آن اتهام وارد کرده ايد، اجازه يابد در همان محل و با همان کيفيت از خود دفاع کند؟!

6- افکار عمومي پيگير اتفاقات اخير است و شورا موظف است در مقابل افکار عمومي به شفافيت پاسخگو باشد تا اعضا بدانند که رسانه ها به عنوان ناظران مردم همواره شفافيت ماجرا را تا وصول نتيجه کامل پيگري مي کنند.

Advertisement Banner
نوشته قبلی

چی بخوریم که افسرده نشیم ؟!

نوشته‌ی بعدی

استاندار: اشتغال بیش از ۵ هزار نفر به اسکله تیاب میناب وابسته است

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
بازدید اسکله تیاب میناب

استاندار: اشتغال بیش از ۵ هزار نفر به اسکله تیاب میناب وابسته است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین اخبار روز

  • توسعه :حل مسائل جمعی با راه حل های بومی
  • نخل زینتی گزینه مناسب بجای کنوکارپوس
  • استاندار هرمزگان: توسعه دریاپایه نیازمند فرماندهی واحد در حکمرانی است
  • عبور از بحران با گوش شنوا
  • (بدون عنوان)

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما