بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
شنبه, بهمن 11, 1404
روزنامه ندای هرمزگان
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
روزنامه ندای هرمزگان
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
خانه شهر

دانش آموزان بشکردی قربانی اختلاف برق و مخابرات

توسط تیم نویسندگان ندای هرمزگان
1400-07-24
زمان مطالعه: 1 دقیقه
دانش آموزان بشکردی

ندای هرمزگان – زینب نورالدینی
جهانی شدن فرآیند رو به گسترشی است که همه عرصه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشورهای جهان را تحت تأثیر قرار داده است، بطوریکه شتاب این فرآیند، تحت تأثیر عواملی مانند توسعه سریع فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی، توسعه پایدار، عدالت جهانی و حقوق انسانی بیشتر احساس می شود.
به گزارش خبرنگار ندای هرمزگان، فن آوری اطلاعات و ارتباطات و حرکت از جوامع سنتی به جوامع اطلاعاتی، بسیاری از ابعاد نیازمندی های بشری را تحت تاثیر قرار داده است. برنامه های درسی و آموزشی هم تابع تغییر و تحولات و هم تاثیر گذار بر آن بوده اند.
وجود میهمان ناخوانده کرونا طی سالهای اخیر ما را مجاب به پیوستن به معجزه ی هزاره سوم یعنی اینترنت ساخته است تا جایی که حتی برنامه های آموزشی و درسی نیز مستلزم فراهم آمدن این زیر ساخت گشته است.
اما در هرمزگان همچنان هستند شهرستانهایی که دانش آموزان آن جهت برخورداری از شرایط تحصیل برابر در جدل هستند و از دسترسی به این پدیده هزاره سوم و جهانی شدن عقب افتاده اند .
دانش آموزان و قشرهای مختلف از جوامع محلی شهرستان بشکرد در شرقی ترین نقطه استان با ارتباط تلفنی و روشهای مختلف از فقدان عدالت تحصیلی در بخشهای دورافتاده این شهرستان زبان به شکوایه گشودند.
خیراندیش دبیر کانون محلات وجوان انقلابی وفعال دهستان سیت و ماستی به ندای هرمزگان می گوید؛
این دهستان با جمعیت 5هزار نفری و 12ساله شدن بشکرد از بخش به شهرستان هنوز دهستان گافر بدون پوشش اینترنت به سر میبرد.
وی اظهارداشت: دهستانی که در آن درمانگاهی وجود دارد که با نبود اینترنت مردم برای پرداخت هزینه درمانشان باید مسافت طولانی و جادهای خاکی و صعب العبور را تا سطح شهرستان جهت تهیه وجه نقد طی کنند.
یکی دیگر از فرهنگیان بخش گافر و پارمونت در گفت وگو با خبرنگار ندای هرمزگان اذعان داشت: مشاغل و تحصیل مردم با مشکل مواجه شده و برای سومین سال متوالی دانش اموزان از تحصیل و ادامه تدریس غیرحضوری به علت نبود اینترنت
بازمانده اند.
به گفته وی؛ یک دکل مخابراتی که طبق قرار بایستی در ابتدای سال راه اندازی شود احداث شده که همچنان به علت مشکل تاسیسات برق که آن هم در فاصله 100متری ایستگاه ترانس برق تا سایت مخابراتی قرار دارد غیرفعال است.
دکلی که مردم برای بالا بردنش خودجوش وجهادی و بدون دریافت هیچگونه وجهی همکاری لازم را داشته اند. تا بچه های محصل و مشاغل بتوانند از این نعمت بهره مند گردند. از گوشه ای دیگر این بخش خبر می رسد که حال بهتری ندارند.
اینترنت پرسرعت روستایی سرعت لاک ‌پشتی دارد
به گفته اهالی؛ همزمان با سفر وزیر ارتباطات دولت پیشین، محمدجواد آذری جهرمی به شهرستان بشاگرد و بازدید از زیرساخت‌ها و پروژه‌های مخابراتی و شبکه‌های ارتباطات اینترنتی در این شهرستان.
پروژه‌ی ایجاد اینترنت پرسرعت برای بخشی از روستاهای شهرستان بشاگرد از جمله بخش گافر و پارمونت و بخش زنگیک تایید و تصویب شد که بودجه‌ی آن نیز به مخابرات استان پرداخت گردید تا طرح به اجرا درآورده شود.
قرار بر این بوده که از دی ماه پارسال طرح شروع شود و تا آخر همان سال به اتمام برسد اما اکنون حدود یک سال است که زیرسازی و عملیات اولیه آن نیمه‌کاره باقی مانده‌ است.
از روستای ملکن تا روستای درنگمدو (مرکز بخش گافر و پارمونت) فیبر نوری کار گذاشته شده و از آنجا تا روستای زمین حسن فقط چاله‌ی فیبر احداث شده و فیبر نوری در آن قرار داده نشده است.
ابراهیم فردوسی یکی از شهروندان گافر می گوید ؛عدم نظارت و دقت در اجرای این طرح باعث شده تا همان مقداری هم که اجرا شده در پی بارندگی و طغیان رودخانه ها تخریب و غیرقابل استفاده‌ شود.
پروژه‌های این‌چنینی که هزینه‌ی آن از بیت‌المال تامین می‌شود نیمه‌کار رها می‌شود و این حیف و میل کردن بیت‌المال است.
اهمال پیمانکاران و عدم نظارت بر اجرای امور شاید از اصلی‌ترین دلایل به سر انجام نرسیدن این عملیات باشد.
با شروع سال جدید تحصیلی آموزش دانش‌آموزان و دانشجویان این منطقه منوط به وجود اینترنت پرسرعت است که در روستاهای بخش‌های مختلف بشاگرد به علت نبود اینترنت و یا سرعت و کیفیت پایین اینترنت، شرکت در فعالیت‌های آموزشی برای دانشجویان و دانش آموزان به سختی انجام می‌گیرد.
مردم شریف بشاگرد از فرمانداری، استانداری و سایر مسئولین مربوطه مطالبه‌ی پیگیری، اجرا و نظارت بر اجرای امور را دارند.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان در این رابطه به ندای هرمزگان گفت:طبق توافقی که با شرکت مخابرات استان کردیم برق دار کردن دکل ها وظیفه مخابرات می باشد و در این مورد نیز در عین حال یکسری از دکل ها را توزیع برق همکاری کرده و گفته که برقشان را می رساند و ما هم به این دکل برق رساندیم ولی پیمانکار شرکت مخابرات اهمالکاری کرده و کارش را انجام نداده است.

Advertisement Banner
نوشته قبلی

وعده کاهش نرخ بیکاری با فعال سازی واحدهای تولیدی راکد

نوشته‌ی بعدی

این جاده مهم به حمایت دولت نیاز دارد

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

تیم نویسندگان ندای هرمزگان

نوشته‌ی بعدی
این جاده مهم به حمایت دولت نیاز دارد

این جاده مهم به حمایت دولت نیاز دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه ترین اخبار روز

  • توسعه :حل مسائل جمعی با راه حل های بومی
  • نخل زینتی گزینه مناسب بجای کنوکارپوس
  • استاندار هرمزگان: توسعه دریاپایه نیازمند فرماندهی واحد در حکمرانی است
  • عبور از بحران با گوش شنوا
  • (بدون عنوان)

صفحات مهم

درباره ما

تماس با ما

آرشیو روزنامه ها

  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزش
  • فرهنگی
  • پزشکی
  • روزنامه امروز ندای هرمزگان
  • آرشیو روزنامه ها
  • تماس با ما
  • درباره ما