
ندای هرمزگان- گروه فرهنگ
همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی به همت محفل ادبی آفتاب کتابخانه عمومی سید احمد خمینی بندرعباس و با حمایت نهاد کتابخانه های عمومی شهرستان بندرعباس، در رویدادی هشت مولف کودک و نوجوان که آثار ایشان در سال گذشته به چاپ رسیده بود، معرفی شدند.
لازم به ذکر است هرکدام از این مولفان نقشی را در شکلگیری کتابهای چاپ شده داشتند و به عنوان نویسنده، گردآورنده، تصویرگر و مترجم در انتشار این کتابها مشارکت نمودند که از این جمع میتوان به آمیار فروتن راد، مترجم کتاب «خودشفقت ورزی برای کودکان»؛ کاویان میرحسینی، نویسنده کتاب «پرنده، پاکبان و جهان من»؛ سومیتا والا، تصویرگر، کتاب «بوینت» نسخه عربی؛ سام کشاورزی، تصویرگر کتاب «پیشگامان»؛ آیلین دست فال، نویسنده کتاب «چهار کلاغ»؛ هستی ناصری زاده، نویسنده کتاب «به سمت آفتاب برمیگردیم»؛ آیدا اسکندری، گردآورنده و پژوهشگر کتاب «یکی شمع و یکی پروانه باشیم»؛ آوید شایسته، تصویرگر، کتاب «هاپروس» اشاره کرد.
قابل ذکر است در پایان این جلسه، در حضور مدیر کتابخانه سید احمد خمینی و جمعی از هنرمندان عرصه کودک و نوجوان، لوح تقدیری از سوی انوشیروان پیشدار، مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان هرمزگان به این مولفان اهدا شد.

