ندای هرمزگان – گروه خبر:
در سازکار اداری و حقوقی، سازمان تعزیرات حکومتی و مدیران و فعالان اقتصادی برای جلوگیری از افزایش گرانفروشی اقدام به تصویب قوانینی کردند و مجازات هایی را برای گرانفروشان و محتکران در نظر گرفتند.
به گزارش ندای هرمزگان، گران فروشی، عرضه کالا یا خدمات به بهای بیش از نرخ های تعیین شده توسط مراجع رسمی است.
عدم اجرای مقررات قیمت گذاری و انجام هر نوع اقدام های دیگر که منجر به افزایش بهای کالا یا خدمات برای خریدار شود، نیز گرانفروشی محسوب می شود.
از این رو معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان هم یکی از بیشترین تخلف های صنفی در این استان را، گرانفروشی عنوان کرده است.
بنابراین لازم است تا مسئولان مربوطه بررسی و نظارت بیشتری بر اصناف داشته باشند تا کمتر شاهد این گرانفروشی ها باشیم.
بیشترین تخلف های صنفی درهرمزگان مربوط به گرانفروشی است
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان گفت: بیش از ۱۴ هزار پرونده تخلف صنفی با یک هزارو ۳۳۹میلیارد ریال از ابتدای سال جاری تاکنون، در استان تشکیل شد که بیشترین مورد مربوط به گرانفروشی بوده است.
عبدالرضا پیروی منش افزود: در این مدت، ۲ هزارو ۸۸۶ فقره پرونده تخلف صنفی مربوط به گرانفروشی در استان هرمزگان تشکیل شد.
وی اظهارداشت: همچنین کم فروشی با ۳۶۶ مورد، کالای تقلبی ۲۴۴ مورد، درج نشدن قیمت پنج هزارو ۷۱۵ مورد و نداشتن صدور فاکتور یکهزارو ۶۵۵ مورد به ترتیب بیشترین تخلف واحدهای صنفی در هرمزگان بوده است.
معاون نظارت و بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان ادامه داد: در مجموع از ابتدای امسال تاکنون ۲۵۹ هزار و ۸۱۴ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و خدماتی در هرمزگان صورت گرفت.
پیروی منش تاکید کرد: بازرسی از واحدهای صنفی و خدماتی هرمزگان با جدیت انجام میشود و متخلفان به تعزیرات حکومتی معرفی میشوند.
وی یادآورشد: همچنین طرح تشدید بازرسی از اصناف از اول بهمن ماه سال جاری آغاز شده و تا پایان فروردین ماه سال1400ادامه دارد.
تشکیل 22پرونده تخلف 12میلیاردریالی برای مرغداریهای هرمزگان
۲۲ پرونده تخلف به ارزش ۱۲ میلیارد ریال برای مرغداری ها و کشتارگاه های صنعتی استان هرمزگان تشکیل شد.
معاون نظارت، بازرسی وحمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان با اعلام این خبربیان داشت: بازرسان بیش از ۲۹۶ مورد از واحدهای مرغداری در سطح استان هرمزگان بازرسی کردند.
عبدالرضا پیروی منش افزود: همچنین باتوجه به مصوبه ستاد تنظیم بازارهرمزگان مبنی بر اعلام لیست واحدهای مرغداری که مرغ خود را بر اساس مجوز صادره از اداره کل دامپزشکی استان به واحد کشتارگاهی تحویل نداده، تعداد ۲۰۲ پرونده تخلف عرضه خارج از شبکه مرغ به ارزش ۱۰۹ میلیارد ریال تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
وی در ادامه تاکید کرد: درصورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله عرضه خارج از شبکه کالاهای اساسی، رعایت نکردن قیمتهای مصوب، گرانفروشی، اخفاء و امتناع از عرضه بر اساس قوانین نظام صنفی و تعزیرات حکومتی با متخلفان برخورد جدی و قانونی خواهد شد.
پیروی منش از مردم خواست، با مشاهده هرگونه تخلف در خصوص موارد اقتصادی و صنفی به شماره ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اطلاع دهند.
طبق اعلام سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، نیاز روزانه هرمزگان به مرغ گرم حدود ۹۰ تا ۱۱۰ تن بوده و سازمان جهاد کشاورزی طبق این نیاز اقدام به کشتار مرغ میکند.
براساس مصوبه نشست هماهنگی توسط صنعت، معدن و تجارت هرمزگان و ستاد تنظیم بازار این نیاز به مرغ گرم هم اکنون به ۱۲۰ تن به صورت روزانه رسیده و سازمان جهادکشاورزی با آمادگی کامل نسبت به کشتار این میزان به صورت روزانه اقدام میکند.
تا پایان امسال هیچ کمبودی در زمینه تامین مرغ نخواهیم داشت و مرغ به میزان کافی جهت کشتار در مرغداری های استان وجود دارد.