?……..کاظم گلخنی
اگر گذرتان به محلات دو سوی خیابان کمربندی بخصوص دو راه ایسینی افتاده باشد، بدون شک از دیدن خیل زنان معتاد کارتن خوابی که در اطراف این منطقه در تردد هستند تعجب نمی کنید.
بخشی از این زنان، رانده شدگان دیگر شهرهای کشور و مابقی بومی هستند، بدون تعارف باید گفت که بیشتر آنها برای تهیه مواد و گذران زندگی در کنار دیگر مردان کارتن خواب زندگی میکنند، که البته این ارتباط پرخطر به سبب نادیده انگاشتن این قشر از سوی جامعه و مسئولان عاقبت خوشی برای خودشان و کسانی که در مجاورت آنها زندگی می کنند نخواهد داشت.
با این حال و با افزایش تعداد این زنان، تجمع آنها در گذرگاه ها و معابر پربازدید شهر سخت تر شده و پلیس حتی معتادان کارتن خواب را از زیر پل های خورهای شهر جمع آوری می کند .
در مقابل زنان معتاد که اصولا چندان میلی برای ترک اعتیاد ندارند به کوچه های تنگ باریک محلات دو سوی خیابان کمربندی پناه برده اند کوچه هایی بسیار بی قواره و باریکی که حتی امکان تردد گشت های موتور سیکلت پلیس هم ناممکن کرده است، پلیس به این نقاط ، آلوده می گوید. اگر تصور می کنید در بندرعباس فقط یکی دو محله چنین شرایطی را دارا هست، احتمالا این شهر را خوب نمی شناسید.
در اطراف محلات زیادی از جمله دو راه ایسنی بخصوص اطراف منبر عبدالله کریم، شهناز جدید ، نخل پیرمرد و … فروشندگان مواد مخدر شیشه با احتیاط تردد افراد را رصد می کنند، آنها معتادان شیشه را بخصوص کارتن خواب ها را خوب می شناسند، برای آنها رده سنی اهمیت ندارد ، مواد مخدر شیشه را به زن یا مرد و حتی به کودک 12ساله هم فروخته اند. در سالیان اخیر اقداماتی برای حل معضل حضور گسترده معتادان متجاهر در بندرعباس انجام شده از انتقال اتوبوسی آنها به زادگاهشان تا جمع آوری و اعزام آنها به کمپ ترک اعتیاد که البته همگی ناکام بوده و خیل این جماعت در محلات بافت فرسوده شهر در مقابل چشمان اطفال معصوم سرگرم مصرف مواد مخدر هستند.
دردناک اینجاست که حساسیت این شرایط اسف بار از طریق مسئولان شورای شهر و نمایندگان بندرعباس هم به تصمیم گیرندگان ساکن پایتخت نرسیده است و مسئولان استانی هم با یک سکوت معنادار در مقابل این پرسش که چطور این معضل کاهش پیدا نمی کند عملا رسانه های پیگیر را در شرایط بن بست قرار می دهند.