ندای هرمزگان- کاظم گلخنی
روستای کوچک شهید راهی زاده در مسیر جاده جاسک به بشاگرد قرار گرفته و حتی از جاده دسترسی هم بی بهره است این روستای کوچک توسط دامداران و عشایر بشاگردی که برای یافتن مراتع بهتر جابجا شده اند شکل گرفته و از خدمات آب و برق و دیگر مواهب بی بهره است و حتی نامش در نقشه سیاسی استان ثبت نشده است.
به گزارش ندای هرمزگان، نکته اینجاست که اهالی هم حاضر به ترک آنجا و مهاجرت به روستاهای بزرگ تر نیستند.
نظیر چنین دهکده هایی که با جمعیت بسیار کم طبق قانون از مواهب خدماتی دولت بی نصیب هستند در استان هرمزگان زیاد است .
سالها قبل طرح تجمیع روستایی در شهرستان بشاگرد اجرایی شد اما با شکل گیری شهرک خمینی شهر این طرح ادامه نیافت و اهالی دهکده های کوچک هم میل چندانی برای ترک زادگاه مادری خود نشان ندادند.
طرحی که اگر رونق داشت بار بزرگی از گردن دولت برای خدمت رسانی به دهکده های کوچک بر می داشت و مردمان محروم با مهاجرت به یک منطقه تجمیع شده از همه ی مواهب خدماتی و رفاهی برخوردار می شدند.
اما دولت ها که میل شدیدی به تصدی گری و تبلیغات نشان می دهند بجای اجرای این طرح ارزشمند مدام وعده های بزرگ برای روستاهای کوچک دادند.
در مقابل بار سنگین خدمات رسانی به جمعیت پراکنده روستایی شرق استان امروزه به دوش میناب افتاده است.
وقتی فردی در روستایی از بشاگرد ،جاسک یا سیریک قصد درمان داشته باشد به بیمارستان میناب مراجعه می کند.
حتی خرید های روزمره ارزاق هم از نقاط مختلف شرق استان از بازار شهر میناب انجام می شود.
حضور کارگران مهاجر و دانش آموزان مناطق روستایی شرق استان در میناب بسیار پررنگ است.
و همین امر باعث شده هزینه خدمات در میناب دچار افزایش شود و این در حالی است که این شهرستان به سبب افزایش جمعیت بشدت نیازمند توجه به زیرساخت هایش است.
از این رو دولت بهتر است بجای وعده های غیر عملی برای توسعه مناطق روستایی شرق استان حداقل به مراکز خدماتی و زیر ساخت های مهم آموزشی ،راه و درمان میناب توجه ویژه ای داشته باشد.