ندای هرمزگان – گروه خبر
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در شصت و هشتمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس كه با دستور كار چهارمین اجلاس کمیسیونهای شهرسازی و معماری مراکز استان ها به میزبانی بندرعباس برگزار میشود، اولويت ها را در٥ بخش مطرح كرد و گفت: دولت در قالب مشارکت مدنی تفاهم نامه ای را با شهرداری بندرعباس منعقد نماید، این موضوع راهکاری برای کاهش بافت های فرسوده است.
به گزارش ندای هرمزگان، احمد کناری نژاد بیان داشت: وعده دولت برای ساخت 4میلیون مسکن که در دوره 4ساله است محقق می شود و برای احیای بافت های فرسوده می تواند اقدام موثری باشد و شهرداری چون متولي صدور پروانه ساختماني است، می تواند نقش بسزايي داشته باشد و مسکن ارزان قیمت هم به شهروندان قطعا تحویل خواهد شد.
وی افزود: دولت بايد تسهيلگري كند شهرداری ها براي ساخت مسكن و هم نسبت به بافت های فرسوده که محور اصلی بحث است بايد بايد اقدام كند كه بايد دولت اين تعامل را برقرار نمايد.
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس ادامه داد: اراضی ٣٥٠ هکتاری که در قالب بازآفرینی که در شمال شهر بندرعباس مصوب شده به شهرداري تحویل داده نشده که بايد این موضوع را نیز در دستورکار قرارگيرد.
کناری نژاد خاطرنشان کرد: دبیر کمیسیون ماده ٥ باید شهرداری ها باشند، در این خصوص نیاز است شورای عالی و مجلس شوراي اسلامي مصوبه ای داشته باشد که جلسات و موضوعات مرتبط با شهرداری هاست که بتوان دغدغه ها را با آگاهي بيشتر مورد بررسي قرار داد.
وی ابراز داشت: شهربندرعباس از سه جهت بن بست است که با رایزنی هایی که در این دوره شد و موافقت هایی که گرفته شد قرار بر این است که بخشی از نیروی هوایی ارتش بازگشایی شود، درخواست ما این است شمال نیروی هوایی بازگشایی شود و به شهر الحاق پیدا کند. و اگر به غرب بندرعباس نگاه پدافند غیرعاملی هم داشته باشيم ، باتوجه به اینکه در غرب بندرعباس صنایع مهمی وجود دارد اگر اتفاقی بیفتد و آن جاده مسدود شود قطعا دسترسی به غرب بندرعباس را نخواهیم داشت. و بايد بازگشايي نيرو دريايي ارتش و هديش در دستور كار قرارگيرد.
وی تصریح کرد: نیاز مبرم است که دستگاههای مرتبط این موضوع را پيگيري و با موافقت رهبري اين مهم در شهر بندرعباس رقم بخورد بندرعباس برای این موضوع دارد.
کناری نژاد گفت: براي ساماندهي صنوف مزاحم شهري كه در جلسه هيات دولت در سال 96 آيين نامه آن مصوب شده و يكي از مشكلات شهر بندرعباس نيز است ساماندهي اين صنوف است كه بصورت پراكنده در شهر وجود داره هم آلودگي زيست محيطی، بصری، صوتي و هم بار ترافيكي بخصوص در مركز شهر و برخي محلات براي شهروندان ايجاد كرده است كه درخواست داريم دولت محترم جهت ساماندهي اين صنوف زمين های را در حريم شهر براي ساخت شهرک های صنفی به شهرداری بندرعباس اختصاص دهد.