رويداد ايده چی باموضوع مديريت مصرف برق در محل پارک علم و فناورى هرمزگان به همت خانه نارنجی و مرکز نوآوری پارک علم و فناوری هرمزگان وبا همکاری شركت توزيع برق هرمزگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی خانه نارنجی، دبیراجرایی رویداد آنلاین ایده چی، عنوان كرد: اين رويداد با شركت 13 ايده پرداز ازشهرهای مختلف ازجمله تهران، اهواز،بندرعباس و پارسيان در محل سالن كنفرانس پارك علم و فناورى هرمزگان برگزار شد.
حسين حاجى زاده با بيان اين كه اين رويداد فرصتى براى افراد خالق و ايده پرداز است كه ايده ها و نوآورى های خود را به داوران، سرمايه گذاران وتماشاگران ارائه دهند و با سايرشركت كنندگان به رقابت بپردازند، افزود: رويداد آنلاین ايده چی با موضوع مديريت مصرف برق با محوريت كاهش پيک )عدم توازن توليد و مصرف)، استفاده از پتانسيل هاى بومى، اصلاح الگوى مصرف، توليد و بهره بردارى باحضور 4 داور برگزارشد.
وی ادامه داد: در مرحله اول اين رويداد، امير شاه محمدى با عنوان ايده” استفاده از سلول هاى خورشيدى”، على اكبرقدكساز از اهواز باعنوان ايده” توليد برق از پساب آب شيرين كن ها”، سعيد ناصرى با عنوان ارائه” كشف تخلف هوشمند”، رضا اسعدى از تهران با عنوان ايده” آى كنتور”، رامان جهاندارى از بندرعباس با عنوان ايده”تولید برق از پیزوالکتریک “، على رمضانى از پارسيان هرمزگان با عنوان ايده” انتقال و ذخیره نور خورشید ” ، اميرحسين ديوارگر با عنوان ايده” پنل خورشيدی دات کوانتوم با فناوری نانو”، مهدى رشيديان از استان فارس با عنوان ايده” سدهاى پلكانى”، على نيكوبر با عنوان ايده” مدیریت سیستم روشنایی” ، میلاد ميرى با عنوان ايده” كاهش مصرف برق با استفاده از اينورترها” ، اميرياسين عزيزى با عنوان ايده” استفاده از ماژورها در منازل جهت كاهش مصرف برق”، على عزيزى از اهواز با عنوان ايده”كم و زيادشدن نور منازل به صورت هوشمند” و حسين منصورى با عنوان ايده”توليد برق و استفاده از پتانسيل هاى بومى از جمله حركت امواج در درياى خليج فارس” به ترتيب نفرات اول تا سيزدهم شركت كننده در اين رويداد بودند كه هركدام از اين ايده پردازان در مرحله اول به مدت سه دقيقه به ارائه توضيحاتى در خصوص ايده خود پرداختند.
حاجی زاده بيان كرد: پس از پایان مرحله اول ، بررسی ایده ها توسط داوران صورت گرفت که از مجموع سيزده ارائه پنج ايده به مرحله دوم راه یافت. علی اکبر قدکساز، سعيد ناصری، رضا اسعدی، اميرحسين دیوارگر و علی رمضانی ايده پردازان راه يافته به مرحله دوم بودند.
هم بنیان گذار خانه نارنجی عنوان كرد: در مرحله دوم اين رويداد هركدام از ايده پردازها به مدت پنج دقيقه به ارائه پاسخ سوالات داوران و دفاع و توضيحات بيشتر در خصوص ایده خود پرداختند. لازم به ذكر است كه داوران اين مسابقه آقايان جبار هاشمى مديرشركت توزيع برق ناحيه يك، مهرداد حاجى زاده معاون فروش و خدمات مشتركين شركت توزيع برق هرمزگان، سيد حسام صالحى هم بنيانگذار شركت گنو سيستم و همچنين اينجانب هم بنيانگذار خانه نارنجى داورى رويداد ايده چی را برعهده داشتيم.
همچنین لازم به ذکر است در پایان این رویداد اميرحسين دیوارگر، رضا اسعدی و على رمضانی به ترتيب به عنوان نفرات اول تا سوم اين رويداد آنلاین برگزیده شدند. همچنين جوایز رتبه های برتر نيز به ترتيب مبالغ پانزده ميليون، ده ميليون و هفت ميليون ریال به همراه امكان پذیرش و استقرار در مركز نوآورى پارك علم و فناورى به عنوان جوايز رتبه هاى برتر اين رويداد بود.