زینب نورالدینی ندای هرمزگان:
مرزنشینان جاسکی در انتظار تحقق وعده از سرگیری فعالیت گمرک گوگسر برای رشد، توسعه و تسهیل فعالیت های تجاری و صادرات این مناطق هستند.
در سفر به شرقی ترین نقطه هرمزگان با صیادان و مرزنشینان این منطقه مهمترین مطالبات آنها در قالب دو موضوع (از سر گیری فعالیت گمرک گوکسر و برخورد با لنج های غیر مجاز و صید ترال) توسط جامعه ی صیادی و جمعی از بزرگان و ریش سفیدان منطقه بررسی شده است.
ابراهیم شریفی عضو شورا و معتمد این منطقه در گفت و گو با خبرنگار ندای هرمزگان گفت: برای صدور مجوز فعالیت مجدد بندر گوگسر شهرستان جاسک مکاتباتی با استاندار داشتهایم که چشم انتظار تحقق زودتر این وعده هستیم.
وی افزود: برای تسریع در شروع فعالیت و تبدیل این گمرک از صیادی به تجاری لازم است زیرساخت های آن با سرعت بیشتری فراهم شود.
وی با اشاره به بالا بودن نرخ بیکاری جوانان در این شهرستان و قرار گرفتن آن در زمره شهرستانهای محروم کشور تصریح کرد، آغاز بکار این مرزهای رسمی به همراه بازارچه های ملوانی در مناطق مختلف هرمزگان برای رشد و توسعه وتسهیل فعالیت های تجاری و توسعه صادرات به ویژه صادرات محصولات شیلاتی می تواند گره گشای اشتغال و رونق شهرستان شود.
شریفی تصریح کرد، بندرگوگسر شهرستان جاسک تا سال ۱۳۶۰ کاربری تجاری داشت و پشم، پوست، روغن و حصیر از این بندر به کشورهای حاشیه خلیج فارس و هند صادر میشد.
این بندر بدلیل همسایگی با بندر مسقط عمان در صد مایل دریایی یعنی ۱۸۰ کیلومتر و تا شهر جاسک ۱۲۵ کیلومتر فاصله دارد.
علی رسولی به نمایندگی از جامعه ی صیادی این منطقه نیز ضمن قدردانی از همکاری سپاه در برخورد با لنج های غیر مجاز صید ترال گفت: لازم است این همکاری ها تا خارج کردن کامل این لنج ها بطور مستمر ادامه داشته باشد زیرا ۳۰ لنج فعال غیر مجاز در محدوده ی سدیچ تا کوه مبارک فعالیت غیر مجاز داشته و تهدید بزرگی برای صیادان بومی و نابودی محیط زیست بدنبال دارد زیرا این لنجها هیچ تعهدی نسبت به حفظ محیط زیست منطقه ندارند و فقط منافع خودشان را در نظر می گیرند.
اکنون هزار و ۸۴۰ صیاد با ۲۸۰ لنج و قایق در بندر گوگسر مشغول به کارند.
دهانه اسکله صیادی موجود در بندرگوگسر جاسک ۵۰ متر است که برای رفت و آمد لنجهای باری مناسب است.