ندای هرمزگان – گروه گزارش
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان در جلسه کارگروه ماده ۱۸ سرویس مدارس هرمزگان اظهارداشت: به استناد ماده ۱۱ آئین نامه اجرائی حمل و نقل دانش آموزی، تأمین خودروهای ایاب و ذهاب دانش آموزن در حوزه شهری از طریق شهرداریها و در حوزه روستایی از طریق فرمانداری و بخشداریها است و حفظ سلامتی دانش آموزان را باید سرلوحه کار عوامل مسئول سرویس مدارس قرار داد.
به گزارش ندای هرمزگان، با توجه به ماده ۱۱ آئین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزی، مدیران آموزش و پرورش در شهرستان های این استان بدون هماهنگی و تأیید با مسئولان ذیربط، اقدام به ثبت قرار داد با شرکت ها نکنند. پیگیری تعیین نرخ پیشنهادی سرویس مدارس درکارگروه ماده ۱۸ شهرستان ها انجام شده که جهت اظهار نظر و تصویب نهایی به شوراهای اسلامی شهر ارسال شده است. گام بعدی دراجرایی شدن سرویس مدارس، ثبت نام شرکت های حمل و نقل در سامانه سپند و معرفی شرکت های صلاحیت دار می باشد که تا۲۰ تیرماه سال جاری به انجام خواهد رسید و در ادامه ثبت نام رانندگان در سامانه سپند انجام خواهد شد.
ثبت نام سرویس مدارس درسامانه سپند تا پایان مرداد امسال
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: روند ثبت نام سرویس مدارس استان درسامانه سپند تا پایان مردادماه سال جاری انجام شود تا والدین با کمترین دغدغه خاطر در اول شهریورماه با مراجعه به این سامانه نسبت به انتخاب شرکت سرویس دهنده رفت وآمد دانش آموزان خود اقدام کنند.
ایرج بیت اللهی همچنین در نشست کارگروه ماده ۱۸ سرویس مدارس استان هرمزگان، افزود: گام نخست در اجرایی شدن سرویس مدارس، ثبت نام شرکتهای حمل ونقل در سامانه سپند و معرفی شرکتهای صلاحیت دار است که تا۲۰ تیرماه سال جاری به انجام خواهد رسید و در ادامه ثبت نام رانندگان در این سامانه انجام خواهد شد.
وی بیان داشت: انجام تمامی امور مربوط به سرویس مدارس در سامانه سپند طبق سیاستها و بخشنامههای ابلاغی از طرف وزارت کشور صورت میگیرد که تلاش شده دستگاهها و نهادهای مجری حمل ونقل برای اجرای مطلوب و ایمن سرویس مدارس با تاکید برحفظ سلامت دانش آموزان، به آموزش و پرورش کمک کنند.
مدیرکل آموزش وپرورش هرمزگان، سرویس مدارس را به مثابه مدرسه سیار دانست و گفت: از آنجایی که دانش آموزان بویژه در روستاها وقت زیادی را در سرویس مدارس به سر میبرند، اعمال و رفتار رانندگان در تربیت این قشر میتواند تاثیرگذار باشد، لذا سازمان حمل ونقل بار و مسافر شهرداری و شرکتها در انتخاب رانندگان باتجربه و متعهد دقت کافی را داشته باشند.
بیت اللهی اظهارداشت: به استناد ماده ۱۱ آیین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزی، تامین خودروهای رفت و آمد دانش آموزن در حوزه شهری از طریق شهرداریها و در حوزه روستایی از طریق فرمانداریها و بخشداریها است که باید حفظ سلامت دانش آموزان سرلوحه کار عوامل مسوول سرویس مدارس قرار گیرد.
به گفته وی، باتوجه به ماده یاد شده، نباید مدیران آموزش و پرورش در شهرستانهای استان بدون هماهنگی و تایید با مسوولان متولی، اقدام به ثبت قرارداد با شرکتها کنند.
مدیرکل آموزش وپرورش هرمزگان تصریح کرد: درسالهای گذشته مشکلات و مسائلی در سرویس مدارس وجود داشت که والدین و مدیران از آن ناراضی بودند که اکنون با بهره گیری از تجربههای قبلی و خرد جمعی و نیز مشارکت همه دستگاههای مسوول با حس مسوولیت پذیری مضاعف، در راستای کاهش مسائل سرویس مدارس وهمچنین برنامه ریزی و ساماندهی مطلوب برای سال تحصیلی آینده گام برداشته شود.
بیت اللهی همچنین به تشکیل کارگروه ماده ۱۸ شهرستانها و مناطق اشاره کرد و ادامه داد: پیگیری تعیین نرخ پیشنهادی سرویس مدارس در این کارگروه انجام شده که جهت اظهارنظر و تصویب نهایی به شوراهای اسلامی شهر ارسال شده است.