استاندار هرمزگان گفت: این استان یکی از مهمترین و راهبردی ترین مناطق کشور است که در طول فعالیت دولت تدبیر و امید اقدام های خوبی جهت توسعه و عمران هر چه بیشتر این منطقه انجام شده و قطار این توسعه همچنان با شتاب در حرکت است.
فریدون همتی در نشست ویدئو کنفرانسی با رحمانی فضلی وزیر کشور، با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی دولت در استان ، گفت: حوزه راه از جمله مهمترین بخش هایی است که در دولت تدبیر و امید مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
وی بیان داشت: از جمله این اقدام ها احداث ۴۲۰ کیلومتر از راههای مواصلاتی شهرستان بشاگرد در قالب کریدور شمال به جنوب و غرب به شرق، کریدور ساحلی غرب استان و محور ۹۷ کیلومتری جاده کوشا احمدی است که علاوه بر اصلاح، ترمیم و توسعه محورهای مواصلاتی در سایر نقاط استان، به عنوان اولویت های حوزه راهسازی در دست اقدام و در حال اجراست.
وی تأمین آب شرب بندرعباس و شهرستان خمیر را یکی دیگر از انتظارات مهم مردم این دو شهرستان عنوان کرد و افزود: با راه اندازی آب شیرین کن ۱۰۰ هزار مترمکعبی و بهره برداری از مرحله اول آب شیرین کن یک میلیون مترمکعبی، مشکل آب شرب مردم بندرعباس و شهر خمیر برطرف شده است.
همتی ادامه داد: آب سدهای شرق استان هرمزگان در بخش کشاورزی میناب و شرق بندرعباس مورد استفاده قرار می گیرد که موجب ثنبیت جمعیت روستایی، ایجاد اشتغال و ارتقاء شاخص های امنیتی در این مناطق شده است.
استاندار هرمزگان، دریافت مجوز فعالیت پنج شرکت پتروشیمی در غرب استان و در منطقه پارسیان را از عوامل مهم در راستای رونق اشتغال در این منطقه عنوان کرد و گفت: با رفع تحریم ها و تأمین منابع مورد نیاز این شرکت ها، پارسیان مانند عسلویه از رشد فزآینده و ویژه ای برخوردار شود.
شیلات و کشت گلخانه ای محور مهم توسعه در هرمزگان
همتی در این نشست توسعه صنعت پرورش ماهی در دریا را به عنوان یکی از اقدامات توسعه دریامحور مورد تأکید قرار داد و بیان داشت: دو سایت جدید با ظرفیت پنج هزار و ۵۰۰ تن احداث شده که می تواند تحولی در این حوزه ایجاد کند.
وی توسعه کشت گلخانه ای از ۵۸ هکتار گلخانه فعال در قبل از دولت تدبیر و امید به ۶۸۰ هکتار و رتبه مطلوب هرمزگان در کشور را از جمله اقدامات مهم استان در راستای بهره وری مناسب از آب و خاک برشمرد و گفت: پرونده بیش از ۱۰۰هکتار گلخانه نیز برای دریافت تسهیلات به بانک ارجاع داده شده است.
وی افزود: در راستای بهره وری و استفاده بهینه از منابع آبی، در حال برنامه ریزی برای اعطای تسهیلات به بیش از هشت هزار چاه کشاورزی در استان هستیم که بتوانند با ایجاد استخرپرورش ماهی، از آب مورد استفاده برای آبیاری مزارع و کشاورزی بهره برداری دومنظوره و استفاده بهینه کنند.
افزایش بیش از ۱۷۰۰ تخت بیمارستانی در هرمزگان
استاندار هرمزگان توسعه مراکز درمانی در هرمزگان را یکی دیگر از مهمترین اولویت های کاری دولت در این استان عنوان کرد و گفت: افزایش بیش از ۱۷۰۰ تخت بیمارستانی در دستور کار است که تاکنون بخشی از آن به بهره برداری رسیده است.
همتی تصریح کرد: بزرگترین پروژه درمانی در مرکز استان هرمزگان با ظرفیت ۵۳۱ تخت در حال اجراست که در صورت تأمین اعتبار، تا پایان سال جاری و یا پایان دولت به بهره برداری خواهد رسید.
همتی، همچنین توسعه ظرفیت تولید برق و شبکه توزیع در استان را مورد اشاره قرار داد و گفت: در حوزه تولید برق که به عنوان زیرساخت بسیاری صنایع کوچک و متوسط تلقی می شود، طی سه سال اخیر ظرفیت استان دوبرابر شده است.
وی اضافه کرد: تا پایان سال جاری پنج روستای کد دار باقیمانده استان برقدار می شود که در صورت بهره برداری از آن، ۱۰۰ درصد روستاهای کدکدار هرمزگان برق دار خواهند شد.
در تلاش برای تکمیل پروژه های در دست اجرا هستیم
استاندار هرمزگان در بخش دیگری از صبحتهای خود در این نشست گفت: در سال پایانی خدمت دولت، با توجه به اقدامات پیشگیرانه و عزمی که دولت در راستای مقابله با کرونا دارد، تلاش داریم از سویی علم اقدامات عمرانی و توسعه ای در استان با نظارت و پیگیری های انجام شده بر زمین نماند و از سوی دیگر آمادگی لازم را برای اجرا و برپایی انتخاباتی پرشکوه ایجاد کنیم.
همتی با اشاره به ارتقاء سطح تعامل های برون سازمانی مجموعه دولت در استان هرمزگان به عنوان یک راهبرد اساسی، افزود: ایجاد تعامل با نمایندگان مجلس، ائمه جمعه ، اعضای شورای تأمین و دستگاه قضایی همواره به عنوان یک سیاست و راهبرد اصلی مد نظر مجموعه استانداری بوده و هست و نتایج خوبی نیز از این همدلی و تعامل در جهت توسعه استان هرمزگان حاصل شده است.
وی ارتقاء شاخص های امنیتی را با توجه به وجود یک هزار و ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی و موقعیت استراتژیک استان بسیار خوب ارزیابی کرد، و گفت: با استفاده از تمام استعدادها و ظرفیت های موجود در استان، برنامه ریزی خوبی برای تأمین امنیت و به خصوص مبارزه با قاچاق در استان صورت گرفته است.
همتی با اشاره به انهدام باند قاچاق دام که در یکی از استان های همجوار پشتیبانی می شد ، افزود: برای مقابله با قاچاق، راه های جایگزین از جمله ایجاد بازارچه های مرزی مورد تأکید بوده که نقش مؤثری در رونق معیشت مرزنشینان و پیشگیری از قاچاق داشته است.
در این نشست معاونان استاندار هرمزگان و فرمانداران شهرستان ها، نیز عملکرد حوزه مسوولیت خود را تشریح کردند.