سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در حال حاضر ۱۰۵ مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند.
دکتر فاطمه نوروزیان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از مجموع مبتلایان بستری در مراکز درمانی هرمزگان ۲۱ نفر تحت مراقبت های ویژه قرار دارند که حال هفت نفر از آنها وخیم گزارش شده است.
وی شمار فوتی های قطعی کرونا در هرمزگان را یک هزار و هفت مورد اعلام کرد و افزود: در ۲۴ ساعت گذشته یک فوتی قطعی کرونا در استان ثبت شده است.
این مقام مسوول تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون (۲۲ بهمن ماه) حدود ۱۵۱ هزار مورد نمونه گیری در هرمزگان انجام شده و هم اکنون یک هزار و ۴۹۸ نفر مبتلا به کرونا در استان در قرنطینه خانگی قرار دارند.
وی با اشاره به آغاز واکسیناسیون کرونا در استان، گفت: واکسیناسیون با استفاده از واکسن «اسپوتنیک وی» روسی همزمان با چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس آغاز و شماری از پزشکان، پرستاران و نیروهای خدماتی بخش مراقبت های ویژه کووید ۱۹ این بیمارستان، واکسن را دریافت کردند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: اولین سهمیه ارسالی از این واکسن برای استان ۸۰ ویال است که در دو مرحله تزریق انجام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، شیوع ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» برای نخستین بار اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد و بتدریج به سایر کشورهای دنیا سرایت کرد و در تاریخ ۳۰ بهمن ۹۸ وزارت بهداشت اعلام کرد که نتایج آزمایش اولیه ۲ مورد مشکوک ابتلا به کرونا در قم مثبت گزارش شده و این موضوع خود مقدمهای شد برای تایید حضور ویروس کرونا در ایران و تدابیری که نیاز بود در سطح ملی و استانی اندیشیده شود.شایع ترین علایم بیماری کووید ۱۹ تب، خستگی و سرفه خشک است، سایر علایم آن با شیوع کمتر شامل احساس درد، گرفتگی بینی، سردرد، التهاب ملتحمه، گلودرد، اسهال، از دست دادن حس چشایی یا بویایی، ظهور لکههای پوستی یا تغییر رنگ انگشتان دست و پاست، این نشانه ها معمولاً خفیف بوده و به تدریج شروع میشود، در حالی که برخی از افراد بدون احساس علایم بسیار خفیف به عفونت آلوده میشوند.
حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود مییابند، اما از هر پنج نفر مبتلا به کووید ۱۹ علایم یک نفر شدت میگیرد که دچار مشکلات تنفسی میشود و خطر ایجاد عوارض شدید بین افراد مسن و افرادی که سایر مشکلات بهداشتی مانند فشار خون بالا، بیماریهای قلبی و ریوی، دیابت یا سرطان دارند، افزایش مییابد.
ویروس کرونا عمدتا از طریق قطرههای تنفسی ترشح شده توسط شخصی که سرفه میکند یا علایم دیگری مانند تب یا خستگی دارد ترشح میشود، اما بسیاری از افراد آلوده به کووید ۱۹ فقط علایم بسیار خفیفی از خود نشان میدهند. در واقع ممکن است این بیماری را از شخصی که سرفه خفیف دارد و احساس بیماری نمیکند، بگیرید.برخی گزارشها نشان میدهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد.