محمدرضا قنبرپور
محمد پور کاظمی رییس مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و رییس همایش گفت:عدم توجه به تغییرات اقلیمی باعث بر هم خوردن توازن اقتصادی، اجتماعی و اکولوژیکی مناطق می شود، همچنین تخریب زیستگاه ها، ذخایر غذایی و ظهور بیماری های ناشناخته و نا شناخته را در گیاهان، جانوران و آبزیان رقم می زند.
پور کاظمی اظهار کرد:اثرات دیگر تغییرات آب و هوایی و اقلیمی تخریب ذخایر مرجانی و تغییرات ناگهانی در زنجیره غذایی و زیر آب رفتن تاسیسات بندری، جزایر مسکونی و نفتی است.
وی افزود: از راهکارهایی که اثرات این پدیده را کاهش می دهد کشت جلبک در آبهای خلیج فارس کاهش بحره برداری از منابع و کاهش استفاده از سوخت های فصیلی می باشد. رییس مرکز تحقیقات علوم شیلاتی تصریح کرد:بهترین راهکارهایی که برای کاهش اثرات تغییرات اقلیمی وجود دارد تطبیق دادن با شرایط، ایجاد کارگروه تخصصی در این زمینه، ایجاد ردیف بودجه ای ملی و استانی، ایجاد هماهنگی های بین المللی، مشارکت دادن مردم است که در صدر این مسائل جهت روشنگری بیشتر «رسانه ها» قراردارند. وی بیان داشت: درصورتی که شرایط اقلیمی کنترل نگردد شاهد کاهش یک تا 30 درصدی محصولات کشاورزی خواهیم بود و با توجه به رشد روز افزون جمعیت یک بحران را پیش رو خواهیم داشت.
بهروز اکرمی معاون سیاسی استانداری هرمزگان نیز گفت: دخل و تصرف بشر باعث بروز مشکلات است و باید این معضلات برطرف گردد.
وی افزود: ما در مجموعه استانداری و یک نهاد اجرایی آمادی لازم برای اجرای طرح ها و پیشنهادات کاربردی اندیشمندان حوزه محیط زیست هستیم.
RadEditor - please enable JavaScript to use the rich text editor.