گروه: سیاسی
شماره روزنامه:3321
تاریخ :1398/10/21 ساعت 12:23:15
تعداد بازدید: 98
افزايش 13 درصدي توليد گوشت مرغ در هرمزگان
email pdf word plus minus reset color
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهادکشاورزي هرمزگان گفت: از ابتداي سال تا کنون توليد گوشت مرغ در هرمزگان 13 درصد افزايش يافته است.

عکس اصلی خبر

طهماسب غلام پور در جمع خبرنگاران در اين خصوص افزود: در اين مدت بيش از 13 ميليون قطعه در مرغداريهاي استان جوجه ريزي و بيش از 26 هزار تن گوشت مرغ توليد شد. وي مهمترين دلايل افزايش جوجه ريزي و توليد گوشت مرغ در استان را فعاليت مجدد واحدهاي تعطيل و غير فعال، تامين نهادههاي طيور، تعادل در عرضه و تقاضا و نياز بازار به گوشت مرغ عنوان کرد.
  معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهادکشاورزي هرمزگان افزود: امسال نيز 4 ميليارد تومان سرمايه درگردش براي واحدهاي غير فعال و نيمه فعال مرغداري استان اختصاص يافت.
  غلام پور اظهار کرد: متقاضيان براي دريافت نهاده
هاي دامي و تسهيلات ميتوانند به سامانه سما صط مراجعه کنند معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهادکشاورزي هرمزگان افزود:تا پايان سال نيز با 17 ميليون قطعه جوجه ريزي در مرغداريهاي استان توليد گوشت مرغ به 35 هزار تن ميرسد.
  وي در پايان با اشاره به اينکه از ابتداي سال تا کنون نيز 25 واحد مرغداري غير فعال به چرخه توليد بازگشت، اضافه کرد: هرمزگان بيش از 250 واحد مرغداري فعال دارد.


up email pdf word plus minus reset color
گروه: سیاسی
شماره روزنامه: 3321
تاریخ :1398/10/21 ساعت 12:23:15
تعداد بازدید: 98
نظر دیگر کاربران درباره این خبر...
بدون اطلاعات
نظر شما چیست؟


شما کاربر محترم، با استفاده از فرم زیر می توانید نظر خود را برای روزنامه ارسال نمایید. نظر شما پس از تائید مسئولین روزنامه در همین قسمت قرار خواهد گرفت.
باتشکر
نــام: * متن نظر:
   
 
 
  
   
نام خانوادگی:  
رایــانـامـه:  
سایت/وبلاگ:  
محرمانه ماندن مشخصات  
 
کد امنیتی