گروه: اجتماعی
شماره روزنامه:2979
تاریخ :1397/02/27 ساعت 09:18:37
تعداد بازدید: 13
اجرای طرح نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ویژه ماه رمضان در هرمزگان
email pdf word plus minus reset color
طرح نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان در هرمزگان اجرا میشود.

عکس اصلی خبر

مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت هرمزگان گفت: ۹۰ کارشناس و بازرس بهداشت محیط در قالب ۴۵ گروه ۲ نفره طرح نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان در هرمزگان را اجرا میکنند.

ماشاالله مریدی افزود: این طرح با همکاری سایر دستگاههای اجرایی همچون دامپزشکی و تعزیرات حکومتی از ۲۲ اردیبهشت آغازشده و تا ۲۶ خرداد ادامه دارد.

وی تصریح کرد: بازرسان هرروز از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ شب و در صورت لزوم تا ۲۴ شبکار بازرسی را انجام میدهند.

مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت هرمزگان خاطرنشان کرد: گروههای بازرسی مجهز به دستگاههای سنجش و نمونهبرداری آب، مواد غذایی و روغن مصرفی در مواد غذایی هستند. مریدی اضافه کرد: بررسی مراکز حساس شامل مرکزهای عرضه شیرینی سنتی، زولبیا و بامیه، آش و حلیم از نظر بهداشت فردی، ابزار کار و بهداشت ساختمان در دستور کار قرار دارد. وی اظهار کرد: روغن مصرفی در شیرینی فروشیها، آب مصرفی و میزان نمک مصرفی در مواد غذایی بهصورت ویژه کنترل و بررسیشده و با مراکز غیربهداشتی و غیرمجاز برخورد میشود.

مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت هرمزگان از مردم و برگزارکنندگان مراسمات مذهبی و افطاری خواست موارد بهداشتی همچون شست و شوی اصولی سبزی خام و سرو مواد غذایی گرم در ظروف گیاهی یکبارمصرف را رعایت کنند.

مریدی عنوان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا موارد غیربهداشتی از طریق شماره ۱۹۰ گزارش دهند تا در اسرع وقت پیگیریهای لازم صورت گیرد.


up email pdf word plus minus reset color
گروه: اجتماعی
شماره روزنامه: 2979
تاریخ :1397/02/27 ساعت 09:18:37
تعداد بازدید: 13
نظر دیگر کاربران درباره این خبر...
بدون اطلاعات
نظر شما چیست؟


شما کاربر محترم، با استفاده از فرم زیر می توانید نظر خود را برای روزنامه ارسال نمایید. نظر شما پس از تائید مسئولین روزنامه در همین قسمت قرار خواهد گرفت.
باتشکر
نــام: * متن نظر:
   
 
 
  
   
نام خانوادگی:  
رایــانـامـه:  
سایت/وبلاگ:  
محرمانه ماندن مشخصات  
 
کد امنیتی