گروه: اقتصادی
شماره روزنامه:3074
تاریخ :1397/08/09 ساعت 09:08:24
تعداد بازدید: 35
خارج شدن 40 مرغداري هرمزگان از چرخه ي توليد مشکلي در تامين گوشت مورد نياز مردم وجود ندارد
email pdf word plus minus reset color
مديرکل پشتيباني امور دام هرمزگان گفت: از ابتداي سال جاري تاکنون چهار هزارتن مرغ منجمد و گوشت منجمد و لاشه گوسفندي در استان توزيع شده است.

عکس اصلی خبر

زينب نورالديني - نداي هرمزگان :

به گزارش نداي هرمزگان عبدالرضا تقيزاده  در جمع خبرنگاران گفت: در جهت تنظيم بازار از ابتداي امسال  170 تن تخم مرغ سه هزار و 600 تن مرغ منجمد با کيلويي 6هزار و750 تومان توزيع شده است.

وي خاطرنشان کرد: همچنين 400 تن گوشت منجمد در فروشگاههاي بزرگ استان با قيمت 29هزارتومان به فروش رسيد که توزيع اين گوشت همچنان ادامه دارد.

مديرکل پشتيباني امور دام هرمزگان افزود: 60 تن لاشه گوسفندي نيز در اين مدت توزيع شده است که توزيع اين گونه گوشت در فروشگاههاي بزرگ و قصابيهاي منتخب در حال انجام است در صورت مشاهده ي عرضه ي گوشت منجمد گوسفندي با قيمتي بيش از  29 هزار تومان شهروندان با تماس به شماره ي 124 مي توانند موارد گرانفروشي را اعلام کنند.

وي اذعان کرد نه تنها هياتهاي مذهبي براي دهه آخر صفر ميتوانند گوشت مورد نياز نذريها و مراسم را بدون هيچ دغدغهاي تامين کنند بلکه آمادگي وجود دارد که مراکز پر مصرف نظير دانشگاه ها و مراکز شبانه روزي و مراکز آموزش مي توانند با مراجعه به جهاد کشاورزي گوشت مورد نيازشان را تامين کنند.

معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي استان هرمزگان با بيان اينکه سرانه مصرف گوشت قرمز در سال براي هر نفر 9 کيلوگرم است، گفت: يکميليون و 400 هزار رأس جمعيت دامي هرمزگان است که از اين تعداد ميزان 9 هزار 300 تن گوشت قرمز توليد
مي
شود.

معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي استان هرمزگان همچنين از وجود 334 واحد فعال مرغداري داراي پروانه بهره برداري در استان خبرداد و خاطر نشان کرد: از مجموع اين تعداد مرغداري 230 واحد از سال گذشته جوجه ريزي کرده اند و 290 واحد در چرخه ي توليد هستند.

به گفته وي؛ در بخش مرغ تخم گذار واحد صنعتي فعال نداريم تنها يک واحد اخيرا اقدام کرده و براي 6 واحد ديگر مجوز دريافتکرديم .

تقي زاده همچنين از خارج شدن از چرخه ي توليد 40 مرغداري استان خبرداد .

طهماسب غلامپور افزود: صنعت طيور بهعنوان يک صنعت پويا و نو و داراي گردش مالي بسيار بالا و اشتغالزاست که ميتواند به فرايند توليد و اشتغال کمک کرده و از اهميت بالايي برخوردار است. وي خاطرنشان کرد: در سال گذشته بهمنظور توليد و تأمين گوشت سفيد، بالغبر 14 ميليون و 774 هزار و 943 قطعه جوجه ريزي در 203 واحد مرغداري در استان صورت گرفته که بالغبر 30 هزار تن گوشت مرغ توليدشده که با مشکل خاصي روبهرو نبوديم.

معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي استان هرمزگان تصريح کرد: در هفتماهه نخست سال جاري نيز هشت ميليون و 634 هزار و 255 قطعه جوجه ريزي در مرغداريهاي استان صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل، 9 درصد افزايش داشتهايم که اميد است با ادامه اين روند، به تعهد سالانه بيش از 30 هزار تن دستيابيم.

غلامپور ادامه داد: در هفتماهه نخست سال جاري در مجموع، 17 هزار و 268 تن گوشت سفيد در استان هرمزگان توليدشده است که پيشبيني ميشود اين رقم تا پايان سال جاري به ظرفيت توليد 30 هزارتن گوشت سفيد برسد.

وي بيان کرد: حدود يکميليون و 363 هزار رأس جمعيت دامي استان هرمزگان است که از اين تعداد، يکميليون و 300 هزار رأس دام سبک و حدود 42 هزار رأس دام سنگين و 21 هزار نفر شتر است و از اين مجموعه دامي در استان، ميزان 9 هزار و 300 تن گوشت قرمز استحصال ميشود.

معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي استان هرمزگان با اشاره به کسري 30 درصدي توليد گوشت قرمز در استان که بيشتر آن در شهر بندرعباس وجود دارد، اظهار کرد: با توجه به سرانه مصرف گوشت قرمز، حدود 30 درصد در توليد گوشت قرمز، کسري توليد داريم که براي رفع اين کسري، به دنبال برنامهريزي درازمدت هستيم.



up email pdf word plus minus reset color
گروه: اقتصادی
شماره روزنامه: 3074
تاریخ :1397/08/09 ساعت 09:08:24
تعداد بازدید: 35
نظر دیگر کاربران درباره این خبر...
بدون اطلاعات
نظر شما چیست؟


شما کاربر محترم، با استفاده از فرم زیر می توانید نظر خود را برای روزنامه ارسال نمایید. نظر شما پس از تائید مسئولین روزنامه در همین قسمت قرار خواهد گرفت.
باتشکر
نــام: * متن نظر:
   
 
 
  
   
نام خانوادگی:  
رایــانـامـه:  
سایت/وبلاگ:  
محرمانه ماندن مشخصات  
 
کد امنیتی